Bütçe
4.150 TL
Hayır daha karar vermedim. Wraith'den almayı çok da istemiyorum iade politikası yüzünden. Logitech gibi markaların ürünleride gereksiz pahalı. Güzel fiyata yakalarsam G Pro X Superlight 2 düşünüyorum.
Benim de çekingem var ama son zamanlarda olumlu yorum okudum. İade alıyorlar sanırım artık. Forumlarda öyle okudum. Bir şans vermeye karar verdim. Amazon gibi yerlerde de satsalar iyi olurdu.

Benim de çekingem var ama son zamanlarda olumlu yorum okudum. İade alıyorlar sanırım artık. Forumlarda öyle okudum. Bir şans vermeye karar verdim. Amazon gibi yerlerde de satsalar iyi olurdu.
İade politikası değişsede yine de hemen hemen aynı diye biliyorum. Biraz daha para biriktirip hiç risk almamayı düşünüyorum.

Evet turuncu bekliyorum hocam bu ayın ilk yarısında stok geleceğini söylediler.
İyiymiş hocam o zaman. Ben yakın zamanda gelir mi diye yazdığımda "stok gelince haber et" butonuna tıklamamı söylediler. Bekleyelim bakalım.

İade politikası değişsede yine de hemen hemen aynı diye biliyorum. Biraz daha para biriktirip hiç risk almamayı düşünüyorum.
Siz bilirsiniz hocam. Çok öneriliyor ve kullanıcı sayısı çok ona güveniyorum ben. Umarım üzmez.