hasothepaso 10
Uzman
F2 Master Plus öneririm tam donanımlı ve benim ilgimi çeken özelliği hızlı şarj özelliği olduğunu belirteyim.
Karar verdiniz mi hocam? Ben de CS2 için 3-4 gündür mouse araştırıyorum. A9 Air ön planda bende şu an.
Turuncu modelinin stokları mı bekliyorsunuz hocam? Stokta şu an siyah ve beyaz versiyonları var.
Benim de çekingem var ama son zamanlarda olumlu yorum okudum. İade alıyorlar sanırım artık. Forumlarda öyle okudum. Bir şans vermeye karar verdim. Amazon gibi yerlerde de satsalar iyi olurdu.Hayır daha karar vermedim. Wraith'den almayı çok da istemiyorum iade politikası yüzünden. Logitech gibi markaların ürünleride gereksiz pahalı. Güzel fiyata yakalarsam G Pro X Superlight 2 düşünüyorum.
İade politikası değişsede yine de hemen hemen aynı diye biliyorum. Biraz daha para biriktirip hiç risk almamayı düşünüyorum.Benim de çekingem var ama son zamanlarda olumlu yorum okudum. İade alıyorlar sanırım artık. Forumlarda öyle okudum. Bir şans vermeye karar verdim. Amazon gibi yerlerde de satsalar iyi olurdu.
İyiymiş hocam o zaman. Ben yakın zamanda gelir mi diye yazdığımda "stok gelince haber et" butonuna tıklamamı söylediler. Bekleyelim bakalım.Evet turuncu bekliyorum hocam bu ayın ilk yarısında stok geleceğini söylediler.
Siz bilirsiniz hocam. Çok öneriliyor ve kullanıcı sayısı çok ona güveniyorum ben. Umarım üzmez.İade politikası değişsede yine de hemen hemen aynı diye biliyorum. Biraz daha para biriktirip hiç risk almamayı düşünüyorum.