Bütçe
4.150 TL
Hayır daha karar vermedim. Wraith'den almayı çok da istemiyorum iade politikası yüzünden. Logitech gibi markaların ürünleride gereksiz pahalı. Güzel fiyata yakalarsam G Pro X Superlight 2 düşünüyorum.
Benim de çekingem var ama son zamanlarda olumlu yorum okudum. İade alıyorlar sanırım artık. Forumlarda öyle okudum. Bir şans vermeye karar verdim. Amazon gibi yerlerde de satsalar iyi olurdu.

Benim de çekingem var ama son zamanlarda olumlu yorum okudum. İade alıyorlar sanırım artık. Forumlarda öyle okudum. Bir şans vermeye karar verdim. Amazon gibi yerlerde de satsalar iyi olurdu.
İade politikası değişsede yine de hemen hemen aynı diye biliyorum. Biraz daha para biriktirip hiç risk almamayı düşünüyorum.

Evet turuncu bekliyorum hocam bu ayın ilk yarısında stok geleceğini söylediler.
İyiymiş hocam o zaman. Ben yakın zamanda gelir mi diye yazdığımda "stok gelince haber et" butonuna tıklamamı söylediler. Bekleyelim bakalım.

İade politikası değişsede yine de hemen hemen aynı diye biliyorum. Biraz daha para biriktirip hiç risk almamayı düşünüyorum.
Siz bilirsiniz hocam. Çok öneriliyor ve kullanıcı sayısı çok ona güveniyorum ben. Umarım üzmez.

Siz bilirsiniz hocam. Çok öneriliyor ve kullanıcı sayısı çok ona güveniyorum ben. Umarım üzmez.
Sorun da herkesin önermesi işte. Herkes hayatında görmediği ekipmanları sırf forumda başkası önerdi diye öneriyor. Hatta dün bir konu okudum. Konu sahibi çok önerilen bir mouse almış, alır almaz bozuk gelmiş ve Wraith'in müthiş iade politikası yüzünden bozuk mouse elinde kalmış. Tercih sizin.

Sorun da herkesin önermesi işte. Herkes hayatında görmediği ekipmanları sırf forumda başkası önerdi diye öneriyor. Hatta dün bir konu okudum. Konu sahibi çok önerilen bir mouse almış, alır almaz bozuk gelmiş ve Wraith'in müthiş iade politikası yüzünden bozuk mouse elinde kalmış. Tercih sizin.

Öneri kısmına katılmıyorum. Yıl olmuş 2026 sanki bu seneye kadar insanlar her şeylerini deneyip kendi deneyimine göre mi alıyordu? Hayır. Forumlar yaygın değilken videolu incelemelere bakıp karşılaştırmalara bakıp alıyorlardı. O zaman da başkalarının önerilerine göre alıyorlardı şimdi de aynı şekilde bu durum devam ediyor. Zaten bir ürünün önerilme sıklığı ürünün kalitesiyle orantılı oluyor. Önerilen ürünleri satın alıp hayır çok kötüymüş bu ürünü neden öneriyorlar anlamadım gibisinden bir başlık açılırsa o zaman sorgulanır ama önerilip de kötülenmeyen bir ürün varsa ben ortada herhangi bir sorun göremiyorum.

Mouse bozuk gelmesi ürünün kalitesinin kötü olduğu anlamına gelmez. G PRO X modellerinde bile kronik sıkıntılar var. Boya atması vs. ama bozuk gelmesi o ürünün fabrikadan bozuk halde üretildiği anlamına gelir.

Eğer Wraith iade veya değişim konusunda sıkıntılar yaşanıyorsa ürünü açarken video çekip videolu kanıt oluşturun. Daha da inada binerse Tüketici Hakem Heyeti var.

Forumlar yaygın değilken videolu incelemelere bakıp karşılaştırmalara bakıp alıyorlardı. O zaman da başkalarının önerilerine göre alıyorlardı
İncelenirken o ürün kullanılmış sayılmıyormu zaten. İnceleyen kişi türlü türlü teste sokup ona göre öneriyor. Benim dediğim ise; sırf başkası önerdiği için hayatında hiç görmediği ekipmanların önerilmesi.