deniz745

Uzman
Bir adamla görüşüyorum, arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve ona PS3 oyunları alacağım çünkü seviyor böyle kutulu kitapçıklı oyunları. 8 adet oyunlu bir ilan buldum 4.250 TL'ye.

Oyunları sayıyorum:

• Most Wanted kitapçığı yokmuş ve diskinde 3 adet ufak kılcal çizik var mış. Kutusu tertemiz ve sağlammış.
  • Borderlands 2 kitapçığı yokmuş, diskte hiç çizik yokmuş, kutusu tertemiz ve sağlammış.
  • Borderlands 1 kitapçığı var mış, diskinde hiç çizik yokmuş, kutusu tertemiz ve sağlammış.
  • Call of Duty Black Ops 2 kitapçığı, içinden çıkan kullanma kılavuzu ve diski sapasağlam ve tertemiz diyor. Kutu da aynı şekilde tertemizmiş.
  • Call of Duty Black Ops 1 kitapçığı var, diski yine çiziksiz. Lakin kitapçığının arka sayfasında ufak yırtıklar var diyor.
  • Call of Duty Modern Warfare 1 kitapçığı ve diski tertemizmiş. Resmen parlıyor diyor.
  • Call of Duty Modern Warfare 2 diski ve kitapçığı yine tertemiz diyor.
  • Call of Duty Modern Warfare 3 kitapçığı ve diski çiziksizmiş. Kitapçığının diyor 1 sayfasında çok ufak bir leke var.

Bundan başka set satan göremedim, ne yazsam çıkmıyor ve aralarında arkadaşımla birlikte oynayıp sevdiğimiz oyunlar da var, güzel anı olur diye düşündüm lakin belki PS3 oyun gurmeleri vardır burada da bana yardımcı olur. Bu set alınır mı?

Ek not: Arkadaşlar bu PS3 oyunlarının bir grubu var mı ya? Dolap'ta aratıyorum, aratıyorum sürekli çizik işe yaramaz oyunlar çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3'ünü 2-3 günlüğüne ödünç al, HEN ile kırıp isteyebileceği tüm oyunları yükle. Kutulu olarak alınacak son seri PS3.