ugurcan

Başarılı
Öncelikle 1024x768, 1280x960 ve 1440x1080 gibi çözünürlüklere sahip değilim. AW2525HM kullanıyorum, ekteki resimde daha fazla bilgi var.

GPU ölçekleme açmayın, Black bar sorunu çözülüyor. Ancak kayıp çözünürlükler hakkında hala desteğinize ihtiyacım var.

Black bar sorunu Valorant'ta devam ediyor, gerçekten kafam almıyor artık.

IMG_20260731_050832.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'nin programı üzerinden veya CRU programıı üzerinden özel çözünürlük oluşturun. Eksik olan çözünürlükleri ekleyin.

Nasıl izin vermiyor? CRU'yu indirip yeni çözünürlük oluştur diyeceksiniz eksik olan bütün çözünürlükleri tek tek ekleyeceksiniz.

Örn: 1024x768 60hz yazacaksınız çözünürlük oluştur diyeceksiniz. Çözünürlük oradaki listeye eklenmiş olacak.
CRU kismini yeni gordum uzgunum. Izin vermiyor kismi AMD icindi, deneyip gelecegim.

Nasıl izin vermiyor? CRU'yu indirip yeni çözünürlük oluştur diyeceksiniz eksik olan bütün çözünürlükleri tek tek ekleyeceksiniz.

Örn: 1440x1080 60hz yazacaksınız çözünürlük oluştur diyeceksiniz. Çözünürlük oradaki listeye eklenmiş olacak.
CRU ile 1440x1080 dışındaki söylediğim iki çözünürlük başarıyla eklendi, sahanesiniz.

Black bar mevzusu hakkında yardimci olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
CRU kismini yeni gordum uzgunum. Izin vermiyor kismi AMD icindi, deneyip gelecegim.

CRU ile 1440x1080 dışındaki söylediğim iki çözünürlük başarıyla eklendi, sahanesiniz.

Black bar mevzusu hakkında yardimci olabilirseniz sevinirim.
AMD'den gpu ölçeklemeyi açtıktan ve tam panel ayarını seçtikten sonra tam ekran olmuyorsa (black bar oluyosa) monitörünün ayarlarını değiştirmen gerekebilir. Monitörün üstündeki tuşlardan menüye gir, oraya bak.