O da kronik dip ses ve menteşe sorunlu bir model. Ayrıca ses kalitesi pek de iyi sayılmaz, eski bir kulaklık.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.300 TL
Bence alınır.Selam, kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Cızırtı sorunu yüzünden MCHOSE S9 Pro'yu iade ettim, bütçem maksimum 4.300 TL. Kablosuz ne önerirsiniz, Logitech G G321 alınır mı?
Hellmonger
Becerikli
Yorumlarda mikrofonunun çok kötü olduğunu söylüyorlar. Diğer yönden iyi demişler. Ses kalitesi olarak G435'ten çok farklı olacağını düşünmüyorum. Şarj da az yani 20 saat diyor. Muhtemelen ses şiddeti de az olabilir diye tahminim.
Barracuda X bakabilirsin. Ses kalitesi konforu batarya süresi gayet iyi. Mikrofon orta kalite
Barracuda X bakabilirsin. Ses kalitesi konforu batarya süresi gayet iyi. Mikrofon orta kalite
Tamam.Yorumlarda mikrofonunun çok kötü olduğunu söylüyorlar. Diğer yönden iyi demişler. Ses kalitesi olarak G435'ten çok farklı olacağını düşünmüyorum. Şarj da az yani 20 saat diyor. Muhtemelen ses şiddeti de az olabilir diye tahminim.
johan liebert
Becerikli
Cızırtı gibi sorunlar varsa maalesef kablolu ve ses kartlı bir kulaklık alman çok daha iyi olur.
peki bu alınırmıO da kronik dip ses ve menteşe sorunlu bir model. Ayrıca ses kalitesi pek de iyi sayılmaz, eski bir kulaklık.
Dosya Ekleri
O fiyata alınmaz.
Tekrar selam hocam HyperX Cloud 2 Wireless aldım bunda cızırtı azaldı ya da ben psikolojik oldu artık ara sıra cızırtı sesleri duyuyorum büyük ihtimalle PC'den kaynaklı sence nasıl çözebilirim kafama takıldı tekrar sormak istedim.