Smmmhunter
Üstün
Monitörü ağzınıza kadar getirip FPS oyunu filan oynamıyorsanız gözünüze batmaz hocam.Fark etmiyor hocam 27 inç 1080p de kötü duruyor diyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
Monitörü ağzınıza kadar getirip FPS oyunu filan oynamıyorsanız gözünüze batmaz hocam.Fark etmiyor hocam 27 inç 1080p de kötü duruyor diyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
Monitörü ağzınıza kadar getirip FPS oyunu filan oynamıyorsanız gözünüze batmaz hocam.
Her düşük bütçeli monitör konusunda Akakçe'de Odyssey G3'le bakışıyoruz. Bir gün boşluğuma gelip atacağım diye korkuyorum şu monitörü.
Kotu monitor degil ama o fiyata alinmaz.Bu nasıl bir tercih olur?Asus Tuf Gaming VG249Q3A 23.8" 1ms 180Hz IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Asus oyuncu monitör modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming VG249Q3A 23.8" 1ms 180Hz IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Asus oyuncu monitör modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tum incelemeleri didiklemen gerekiyor.Tavsiye bir kaynak var mı bu tarz? Karşılaştırmaya yönelik bir dahakine oralara yöneleyim.
Veya GPU lardaki gibi tüm incelemeleri mi didiklemem gerekiyor.
Tamamdır hocam sağolun.
Hocam benim monitörle aramda 50cm var siz çok yakınsınız ya da valorant falan oynarken pikselden adam görüyorsunuzO kadar değil ama uzak bir mesafe yok 20-25 cm filan var.
![]()
MSI G2412F 23.8" Flat Rapid 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam benim monitörle aramda 50cm var siz çok yakınsınız ya da Valorant falan oynarken pikselden adam görüyorsunuz