4.500 TL'ye kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi

Bütçe
4.500 TL

lengthow 37

Üstün
Selamlar, şu an HyperX Cloud Stringer 2 Wireless kullanıyorum, aslında memnunum ama bağlantı sorunları yaşadığım için ve şarj ederken bir yandan dongle takılı olması gerektiği gibi sebeplerden dolayı değiştirmek istiyorum. 4.000-4.500 TL bandında kablosuz, mikrofonu temiz ses veren rahat bir kulaklık önerirseniz sevinirim. ATK N9 Ultra seçeneklerim arasında şu an. Çok fazla ses kasmalı oyunlar oynamıyorum. Genel ses performansı iyi olsun, yeterli.

Bütçe yükseltirsen Cloud 3s. Yükseltmezsen SteelSeries Arctis Nova3X veya 3p. Bu dediğim Nova kulaklıklar belirli vatan mağazalarında 3600 TL. Yakınlarında varsa gidip bu fiyata alabilirsin. Yoksa da İtopya'da indirimde 4300 TL şu an. Bu fiyatlara daha iyisi yok. Zamanında ATK falan da kullandım onlar Nova'nın yanından geçemez. Garanti qc yazılım olarak falan zaten direkt kötüler.

Nova 3 de III S'in yanından geçemez, eğer aradaki 1,5-2k problem değilse tabii

Nova 3 de III S'in yanından geçemez, eğer aradaki 1, 5-2K problem değilse tabii

Bir zahmet geçmesin zaten 3600'ü ele alırsak 2K'dan bile fazla fark var. Benim dediğim aynı fiyattaki ürünlerin yanından geçememesi. Çok daha büyük bir fark oluyor böyle olunca.

Ben hala sevemedim Nova 3'ü belki bendeki unit sorunludur.

Sevmeyebilirsin normal yani herkes sevecek diye bir şey yok sonuçta. 3 kişi aldık biz memnun olmayan olmadı daha. Ki dedigim gibi ben normalde EW200 falan kullanıyordum. Diğer beğenen arkadaşım da EG280 kullanıyordu mesela. Biz genel yorumluyoruz her anlamda, sen sadece sese de bakıyor olabilirsin. Öyle karşılaştırmak doğru olmuyor zaten direkt.

Tabii benim için kablolu veya kablosuz olması önemli değil. Headset mikrofonu da kullanmıyorum harici mikrofonlarım var. Sırf mikrofon bile tercih sebebi olabilir kimine göre.
Sadece nasıl ses veriyor o ve ne kadar rahat, ben bu ikisine bakıyorum. Cloud III klonları olan atk, havit, mchose vs denemedim, eğer onlardan iyiyse çok mantıklı oluyor dediğin gibi. Neden sevmediğimi de söyleyeyim. Müzikten ziyade (2-3k arası bt kulaküstü kulaklıklar gibi bir performansı var o yüzden yeterli denilebilir), oyun performansını sevmedim, cs2 valo dışında dikey konumlandırmanın önemli olduğu fps oyunlarında pek iş yapamıyor.

Bütçeyi şuan için artıramam maalesef, ayırmak istediğim bütçenin tamamını belirttim. Driver konusu sorunsuz olsun hatta driversız kullanılabilse zaten daha da iyi olur çok kurcalamıyorum çünkü sadece oyun ve discord için kullandığım için. Sadece temiz ses alabileyim yeterli gibi, müzik dinleme için Beyerdynamic DT990 Pro kulaklığım var ama oyun esnasında kablosuz daha rahat olduğu için ve ekstra mikrofon kalabalığı istemediğim için almak istiyorum. Nova 3X'in mavi rengi 4.300 şuan evet ama Vatan'da 5.999 olarak görüyorum. Mağazada değişiyor mu acaba?

Yani zaten bu ürünün en önemli özelliği kablosuz. Kablosuz olsun diye sesten feragat ediyorsun. Bu yüzden kablosuz olmasına rağmen 4K'lık bir performans veremez zaten. Direkt mantığa aykırı oluyor yani, bu yüzden senin sevmemen normal. Ben ATK kullandım, MCHOSE kullanmadım fakat onun ses profili bile en baştan berbat ötesi. Bunu kullananlar bile söylüyor ve müzik performansını EQ bile kurtaramıyor bazı insanlar için. Ki zaten hepsi hemen hemen benzer bu klonların. Klonlar dışında elimde JBL Quantum 350 de var. Ki bu JBL genel anlamda ATK'den daha iyiydi. Ona rağmen şu an JBL'i taksam EQ olmadan kullanmamın imkanı yok. Kötü çünkü, fiyatı da yine 4K'ye yakın. Ki sen mesela rahatlığı önemsiyorsun, rahatlık olarak da ATK falan Nova'nın yanından geçemez yine. Mikrofon anlamında MCHOSE nasıl bilmiyorum ama ATK'den yine daha iyi bariz. Ki garanti desteği farkı var, kalite kontrol farkı var, yazılım farkı var. Bunlarda MCHOSE ATK falan Nova'nın rakibi bile olamaz zaten. Yani ses farkını saymıyorum, ona rağmen bunca fark var aralarında. Ki ses anlamında da fark var çok, dediğim gibi onları EQ olmadan kullanamıyordum. Nova kullanılıyor benim dinlediğim müziklerde en azından sıkıntısız. Oyunlarda da yine o rakiplerinden daha iyi. CoD oynarken bile çok rahat ses kastım ben. Spatial Audio açamıyorum konsolda olduğum için, açınca filmde falan da daha iyi olur yüksek ihtimalle. BT kulaklık konusunda ise ben Anker Q21 Q30 Q45 space One Pro falan denedim Sennheiser momentum 4 de denemiştim. Bunları mağazada denedim tabii ürünlerde sorun var mıdır bilmiyorum her ne kadar sanmasam da. Space One Pro dışında hepsi rezaletti bence, bass dışında bir şey yoktu hiçbirinde, tiz de düzgün değildi dolayısıyla. Dediğim gibi sorun var mıydı bilmiyorum ama BT kulaklıklar ile hiç iyi geçmişim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…