Bütçe
4.500 TL

lengthow 37

Üstün
Selamlar, şu an HyperX Cloud Stringer 2 Wireless kullanıyorum, aslında memnunum ama bağlantı sorunları yaşadığım için ve şarj ederken bir yandan dongle takılı olması gerektiği gibi sebeplerden dolayı değiştirmek istiyorum. 4.000-4.500 TL bandında kablosuz, mikrofonu temiz ses veren rahat bir kulaklık önerirseniz sevinirim. ATK N9 Ultra seçeneklerim arasında şu an. Çok fazla ses kasmalı oyunlar oynamıyorum. Genel ses performansı iyi olsun, yeterli.

Bütçe yükseltirsen Cloud 3s. Yükseltmezsen SteelSeries Arctis Nova3X veya 3p. Bu dediğim Nova kulaklıklar belirli vatan mağazalarında 3600 TL. Yakınlarında varsa gidip bu fiyata alabilirsin. Yoksa da İtopya'da indirimde 4300 TL şu an. Bu fiyatlara daha iyisi yok. Zamanında ATK falan da kullandım onlar Nova'nın yanından geçemez. Garanti qc yazılım olarak falan zaten direkt kötüler.

Bütçe yükseltirsen Cloud 3s. Yükseltmezsen SteelSeries Arctis Nova3X veya 3p. Bu dediğim Nova kulaklıklar belirli vatan mağazalarında 3600 TL. Yakınlarında varsa gidip bu fiyata alabilirsin. Yoksa da İtopya'da indirimde 4300 TL şu an. Bu fiyatlara daha iyisi yok. Zamanında ATK falan da kullandım onlar Nova'nın yanından geçemez. Garanti qc yazılım olarak falan zaten direkt kötüler.
Nova 3 de III S'in yanından geçemez, eğer aradaki 1,5-2k problem değilse tabii :)

Ben hala sevemedim Nova 3'ü :D belki bendeki unit sorunludur.

Sevmeyebilirsin normal yani herkes sevecek diye bir şey yok sonuçta. 3 kişi aldık biz memnun olmayan olmadı daha. Ki dedigim gibi ben normalde EW200 falan kullanıyordum. Diğer beğenen arkadaşım da EG280 kullanıyordu mesela. Biz genel yorumluyoruz her anlamda, sen sadece sese de bakıyor olabilirsin. Öyle karşılaştırmak doğru olmuyor zaten direkt.