Bütçe
4.500 TL
Bütçeyi şuan için artıramam maalesef, ayırmak istediğim bütçenin tamamını belirttim. Driver konusu sorunsuz olsun hatta driversız kullanılabilse zaten daha da iyi olur çok kurcalamıyorum çünkü sadece oyun ve discord için kullandığım için. Sadece temiz ses alabileyim yeterli gibi, müzik dinleme için Beyerdynamic DT990 Pro kulaklığım var ama oyun esnasında kablosuz daha rahat olduğu için ve ekstra mikrofon kalabalığı istemediğim için almak istiyorum. Nova 3X'in mavi rengi 4.300 şuan evet ama Vatan'da 5.999 olarak görüyorum. Mağazada değişiyor mu acaba?

Tam olarak nova 3p ve nova 3x şeklinde aratman lazım

Bütçeyi şu an için artıramam maalesef, ayırmak istediğim bütçenin tamamını belirttim. Driver konusu sorunsuz olsun hatta driversız kullanılabilse zaten daha da iyi olur çok kurcalamıyorum çünkü sadece oyun ve Discord için kullandığım için. Sadece temiz ses alabileyim yeterli gibi, müzik dinleme için beyerdynamic DT990 Pro kulaklığım var ama oyun esnasında kablosuz daha rahat olduğu için ve ekstra mikrofon kalabalığı istemediğim için almak istiyorum. Nova 3X'in mavi rengi 4.300 şu an evet ama Vatan'da 5.999 olarak görüyorum. Mağazada değişiyor mu acaba?

Hocam atacağım linkten ürünlere bakarken göreceksin Nova3X ve p modellerinin Aqua ve lila renkleri 3596 TL belirli vatan mağazalarında. Her modelin her rengine girip yakınındaki vatanı aratabilirsin stok olup olmadığını öğrenmek için. Konfor anlamında bu fiyata daha iyisini bulman imkansız. Mikrofon ve oyun performansında da beni hiç üzmedi. Zaten ben senin beklentini anladım iyi kötü. Zaten DT990 pron var, qc veya garanti sıkıntıları ile uğraşmadan ortalama iyi arası sıkıntısız bir ürün almak yetecektir sana büyük ihtimalle.

Bu arada dt 990 pro'dan buna geçersen oyunlarda rahat falan edemezsin. İyi kulaklık sadece müziği iyi dinletiyor diye bir şey yok. Ses sahnesi ve imajlama da sürücüye bağlı, bunlar novada kötü dediğim gibi. Ben de dt 990 pro kullanıyorum.

Hocam atacağım linkten ürünlere bakarken göreceksin Nova3X ve p modellerinin Aqua ve lila renkleri 3596 TL belirli vatan mağazalarında. Her modelin her rengine girip yakınındaki vatanı aratabilirsin stok olup olmadığını öğrenmek için. Konfor anlamında bu fiyata daha iyisini bulman imkansız. Mikrofon ve oyun performansında da beni hiç üzmedi. Zaten ben senin beklentini anladım iyi kötü. Zaten DT990 pron var, qc veya garanti sıkıntıları ile uğraşmadan ortalama iyi arası sıkıntısız bir ürün almak yetecektir sana büyük ihtimalle.

Aynen öyle hocam, HyperX'den önce de Havit Fuxi H3 kullanıyordum aslında memnundum da ama kırılınca biraz daha iyi bir şey alayım dedim. Bu da bağlantı konusunda sorun çıkarttı arada kesiliyor falan çözemedim bir türlü çok yeni bir model değil zaten sanırım. Yenilerde Type C dongle olması çok avantaj sağlar laptop kullandığım için. Renk olarak mavi falan olmasa daha iyi olur aslında. Ama mantıklıysa o kısımdan feragat edeceğiz gibi bakalım.

Bu arada dt 990 Pro'dan buna geçersen oyunlarda rahat falan edemezsin. İyi kulaklık sadece müziği iyi dinletiyor diye bir şey yok. Ses sahnesi ve imajlama da sürücüye bağlı, bunlar Nova'da kötü dediğim gibi. Ben de dt 990 Pro kullanıyorum.

Zaten o konuda farkındadır diye düşünüyorum. Nova nerede DT990 Pro nerede. Kablosuz olduğu için öyle demiştir diye düşünüyorum.

Bu arada dt 990 pro'dan buna geçersen oyunlarda rahat falan edemezsin. İyi kulaklık sadece müziği iyi dinletiyor diye bir şey yok. Ses sahnesi ve imajlama da sürücüye bağlı, bunlar novada kötü dediğim gibi. Ben de dt 990 pro kullanıyorum.
Hocam ben aldığımdan beri böyle kullanıyorum, DT 990 ile oyun oynamadım doğru düzgün çünkü kablosuza çok alışığım genelde arkadaşlarla oynadığım için de mikrofon ihtiyacı oluyor. Müzik işlerimde kullanıyorum genelde DT 990'ı. Gönül istiyor kullanmak ama kablo rahatsız ediyor ve ayrı mikrofon kullanmak da çok yer kaplıyor.

Aynen öyle hocam, HyperX'den önce de Havit fuxi H3 kullanıyordum aslında memnundum da ama kırılınca biraz daha iyi bir şey alayım dedim. Bu da bağlantı konusunda sorun çıkarttı arada kesiliyor falan çözemedim bir türlü çok yeni bir model değil zaten sanırım. Yenilerde Type-C dongle olması çok avantaj sağlar laptop kullandığım için. Renk olarak mavi falan olmasa daha iyi olur aslında. Ama mantıklıysa o kısımdan feragat edeceğiz gibi bakalım.

O fuxi de bende var hocam. Sen ondan bile memnunsan Nova'dan memnun olmama imkanın yok zaten. Hani rakip bile olamazlar aşırı ciddi bir kalite farkı var fuxi ile Nova arasında. Renk konusunda yapacak bir şey yok ya bende lila denk geldi onu aldım.

Hocam ben aldığımdan beri böyle kullanıyorum, DT 990 ile oyun oynamadım doğru düzgün çünkü kablosuza çok alışığım genelde arkadaşlarla oynadığım için de mikrofon ihtiyacı oluyor. Müzik işlerimde kullanıyorum genelde DT 990'ı. Gönül istiyor kullanmak ama kablo rahatsız ediyor ve ayrı mikrofon kullanmak da çok yer kaplıyor.
Umarım bir gün kullanırsın diyeyim o zaman :)

O fuxi de bende var hocam. Sen ondan bile memnunsan Nova'dan memnun olmama imkanın yok zaten. Hani rakip bile olamazlar aşırı ciddi bir kalite farkı var fuxi ile Nova arasında. Renk konusunda yapacak bir şey yok ya bende lila denk geldi onu aldım.
Lila fotoğraflardan daha güzel gerçekte ben de lila aldım.

Yani kulaklık ses kalitesi aşırı kötüydü tabii robotik saçma sapan frekansları duyuyordum ama gün sonunda iş görüyordu işte. Çok da bayılmamıştım.

Umarım bir gün kullanırsın diyeyim o zaman :)

Lila fotoğraflardan daha güzel gerçekte ben de lila aldım.
Kulaklığa yapıştırılabilen kablosuz mikrofonlar var, onlar ateş pahası olmasa o şekilde kullanmak da isterim hatta bir dönem araştırdım bayağı. O şekilde kabloyu bir şekilde görmezden gelebilirim ama önümde kocaman mikrofon olmasını da istemiyorum açıkçası.

Yani kulaklık ses kalitesi aşırı kötüydü tabii robotik saçma sapan frekansları duyuyordum ama gün sonunda iş görüyordu işte. Çok da bayılmamıştım.

Sen biraz daha ben gibisin ben de iş görmesine bakıyorum genelde. Fakat Nova'dan ekstra memnun kaldım yalan yok. Sen öyle olmasan bile rahat edersin en azından.