4.500 TL'ye kadar PC için gamepad tavsiyesi

Güle güle kullanın, elinize sorunsuz bir şekilde ulaştığına çok sevindim.

Eğer ki YunExpress ile gönderildiyse her şey yolunda ve hiçbir sıkıntı olmayacak demektir.
Hocam selamlar, size özelden mesaj gönderemedim burdan yazayım. Whatgeek tarzı başka site biliyor musunuz acaba, bir kontrolcü arıyorum aliexpresste 80 dolar ve satıcı da yardımcı olmuyor.

Hocam selamlar, size özelden mesaj gönderemedim burdan yazayım. Whatgeek tarzı başka site biliyor musunuz acaba, bir kontrolcü arıyorum aliexpresste 80 dolar ve satıcı da yardımcı olmuyor.
Ozaman uğraşma 3000TL'ye al Gamesir Cyclone 2 geç Gizala üzerinden.

Hangi kol hocam

@Toby Fox, hocam hala whatgeek siparişleri geliyor mu? 1 nisan sonrası alışveriş yapan birini tanıyor musunuz sorun oldu mu hiç

Son düzenleme:
Hocam az önce mesajlarınızı bire bir takip ederek ben de siparişimi oluşturdum. Eğer başarılı bir şekilde gelirse buraya teşekkürlerimi yağdırmaya geleceğim şimdiden çok teşekkürler ama.
Maili attıysanız sorun olmaz hocam. Güle güle kullanın şimdiden.

Maili attıysanız sorun olmaz hocam. Güle güle kullanın şimdiden.
12 Mayıs gecenin köründe sipariş etmiştim 1 saat önce elime ulaştı hocam teşekkürlerimi iletmeye geldim. Yalnız bir sorum olacaktı, Gamepad'i aldıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı yoksa direk takıp kullanmaya başlayabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…