Hocam selamlar, size özelden mesaj gönderemedim burdan yazayım. Whatgeek tarzı başka site biliyor musunuz acaba, bir kontrolcü arıyorum aliexpresste 80 dolar ve satıcı da yardımcı olmuyor.
Hocam selamlar, size özelden mesaj gönderemedim burdan yazayım. Whatgeek tarzı başka site biliyor musunuz acaba, bir kontrolcü arıyorum aliexpresste 80 dolar ve satıcı da yardımcı olmuyor.
Birkaç şey daha almayı düşünüyordum da acaba vergi çıkar mı veya sorun olur mu diye merak ettim, bir forumda vergi çıkan birisi vardı umarım sorun olmaz
Hocam az önce mesajlarınızı bire bir takip ederek ben de siparişimi oluşturdum. Eğer başarılı bir şekilde gelirse buraya teşekkürlerimi yağdırmaya geleceğim şimdiden çok teşekkürler ama.
Hocam az önce mesajlarınızı bire bir takip ederek ben de siparişimi oluşturdum. Eğer başarılı bir şekilde gelirse buraya teşekkürlerimi yağdırmaya geleceğim şimdiden çok teşekkürler ama.
12 Mayıs gecenin köründe sipariş etmiştim 1 saat önce elime ulaştı hocam teşekkürlerimi iletmeye geldim. Yalnız bir sorum olacaktı, Gamepad'i aldıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı yoksa direk takıp kullanmaya başlayabilir miyim?