Güle güle kullanın, elinize sorunsuz bir şekilde ulaştığına çok sevindim.Yunexpressin kendi sitesinden takip edebiliyorum şu anda gönderiyi inşallah sorunsuz geliyor gibi
@Toby Fox, hocam ben dayanamadım temuda machenike g1 pro satılıyormuş onu da aldım 2 tane TMR kolum olcak 1 tarantula pro parasına
Türkiye'ye geldihadi bakalım çok az kaldı
@Toby Fox elime ulaştı, hissiyatı muazzam cidden. Haftaya uzun uzadıya bir inceleme yazarım gibi duruyor
Detaylar
Kim cevapladı?Sağolun hocam, tekrardan çok teşekkür etmek istiyorum sayenizde şu anki tr fiyatından 700 lira daha ucuza almış oldumGüle güle kullanın, elinize sorunsuz bir şekilde ulaştığına çok sevindim.
Cancano
Çalışkan
Hocam selamlar, size özelden mesaj gönderemedim burdan yazayım. Whatgeek tarzı başka site biliyor musunuz acaba, bir kontrolcü arıyorum aliexpresste 80 dolar ve satıcı da yardımcı olmuyor.Eğer ki YunExpress ile gönderildiyse her şey yolunda ve hiçbir sıkıntı olmayacak demektir.
Spartan
Başarılı
Ozaman uğraşma 3000TL'ye al Gamesir Cyclone 2 geç Gizala üzerinden.Hocam selamlar, size özelden mesaj gönderemedim burdan yazayım. Whatgeek tarzı başka site biliyor musunuz acaba, bir kontrolcü arıyorum aliexpresste 80 dolar ve satıcı da yardımcı olmuyor.
Hangi kol hocamHocam selamlar, size özelden mesaj gönderemedim burdan yazayım. Whatgeek tarzı başka site biliyor musunuz acaba, bir kontrolcü arıyorum aliexpresste 80 dolar ve satıcı da yardımcı olmuyor.
@Toby Fox, hocam hala whatgeek siparişleri geliyor mu? 1 nisan sonrası alışveriş yapan birini tanıyor musunuz sorun oldu mu hiç
Son düzenleme:
Geliyor evet, @Hamza Ensar Sağlam'a geldi.Hangi kol hocam
@Toby Fox, hocam hala whatgeek siparişleri geliyor mu? 1 nisan sonrası alışveriş yapan birini tanıyor musunuz sorun oldu mu hiç?
Birkaç şey daha almayı düşünüyordum da acaba vergi çıkar mı veya sorun olur mu diye merak ettim, bir forumda vergi çıkan birisi vardı umarım sorun olmaz
Olmuyormuş vergiyi iade almış zaten
Son düzenleme:
Car_Enthusiast
Gelişen
Hocam az önce mesajlarınızı bire bir takip ederek ben de siparişimi oluşturdum. Eğer başarılı bir şekilde gelirse buraya teşekkürlerimi yağdırmaya geleceğim şimdiden çok teşekkürler ama.
Maili attıysanız sorun olmaz hocam. Güle güle kullanın şimdiden.Hocam az önce mesajlarınızı bire bir takip ederek ben de siparişimi oluşturdum. Eğer başarılı bir şekilde gelirse buraya teşekkürlerimi yağdırmaya geleceğim şimdiden çok teşekkürler ama.
Car_Enthusiast
Gelişen
12 Mayıs gecenin köründe sipariş etmiştim 1 saat önce elime ulaştı hocam teşekkürlerimi iletmeye geldim. Yalnız bir sorum olacaktı, Gamepad'i aldıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı yoksa direk takıp kullanmaya başlayabilir miyim?Maili attıysanız sorun olmaz hocam. Güle güle kullanın şimdiden.