yusufumm07
Üstün
https://app.hb.biz/jgtyDqPLM8QU Bunu alabilirsin güzel Gamepad
Sorun çıkmaz, şimdiden iyi günlerde kullanın.@Toby Fox hocam önerdiğiniz şekilde siparişi oluşturdum. Support'a mail gönderdim. İnşallah sorun çıkmazsa ulaştığı gün size teşekkür etmeye burada olacağım.
T.C. kimlik numarası demeye çalışmışlardır.Merhabalar,
Whatgeek'ten siparişi verdim ben de. @Toby Fox sizin dediğiniz gibi mail de attım. Bana şu şekilde cevap dönmüşler:
"Hello!
Thank you for choosing our service.
We encountered some special circumstances while processing your order and would like to communicate with you to seek your understanding and cooperation.
We regret to inform you that you need to provide us with your tax number.
We are very grateful for your understanding and support. Looking forward to receiving your reply as soon as possible and shipping your package smoothly.
I wish you a happy life!
Sincerely,
Susan"
Tahmin edebileceğiniz üzere benim bir Vergi numaram yok. Ben de TC kimliğimi mi vereyim acaba? Yardımcı olur musunuz? Cevap mailinde buyrun vergi numaram mı yazayım yoksa açıkça belirteyim mi tc kimlik numaram diye?
Rica ederim. Güle güle kullanın hocam.@Toby Fox hocam şimdi teslim edildi ,sapasağlam geldi hiçbir sıkıntı olmadı dediğiniz gibi. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Vader 4 pro malesef deneyemedim lakin inceleme videolarında dpade dair bir sorun göremedim şimdiye kadar. Ele oturuş konusunda xboxtan çok hafif kalın olduğunu duyduğumu hatırlıyorum ama elde rahatsız edici bir duruşu olmaması lazım. Dpad malesef değiştirilemiyor vader 4 proda.@Katipke hocam merhabalar. Sizin çokça flydigi Vader 4 pro önerdiğinizi gördüm. WhatGeek sitesinden almayı düşünüyorum fakat mortal kombat oynarken D-Pad'in sorun çıkaracağından endişe ediyorum. Eğer denediyseniz herhangi bir input error yaşadınız mı? Ele oturuşu vs. rahatsız ediyor mu? Ve son olarak D-Pad kısmını söküp bir başka D-Pad düzeni ile değiştirebilir miyim? Şimdiden teşekkür ediyorum.