Yazılımı indirin firmware ve dongle güncellemesi yapın.12 Mayıs gecenin köründe sipariş etmiştim 1 saat önce elime ulaştı hocam teşekkürlerimi iletmeye geldim. Yalnız bir sorum olacaktı, Gamepad'i aldıktan sonra yapmam gereken bir şey var mı yoksa direk takıp kullanmaya başlayabilir miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam merhalar bende whatgeek üzerinden sipariş oluşturdum dün sabah. Mail attım fakat hala geri dönüş olmadı. Sitede de böyle gözüküyor. Herkeste mi böyle oluyor hocam?
Güle güle kullanın, elinize sorunsuz bir şekilde ulaştığına çok sevindim.
Dosya Ekleri
Hafta sonu çalışmıyorlar. Mailinize en geç Pazartesi sabahı dönerler.Hocam merhalar bende whatgeek üzerinden sipariş oluşturdum dün sabah. Mail attım fakat hala geri dönüş olmadı. Sitede de böyle gözüküyor. Herkeste mi böyle oluyor hocam?
Attığınız fotoğrafta anormal bir şey yok, kargolanmadi görünüyor henüz, normal.
Dear Customer:Hafta sonu çalışmıyorlar. Mailinize en geç Pazartesi sabahı dönerler.
Attığınız fotoğrafta anormal bir şey yok, kargolanmadi görünüyor henüz, normal.
Thank you for your kind contact.
We are very sorry for the inconvenience.
We will take this into consideration when applying the product value of your package.
If you have any questions, please feel free to contact me.
Sincerely,
Susan
Hocam böyle mail geldi. Bir sorun çıkmayacaktır değil mi?
Sorun çıkmaz.Dear Customer:
Thank you for your kind contact.
We are very sorry for the inconvenience.
We will take this into consideration when applying the product value of your package.
If you have any questions, please feel free to contact me.
Sincerely,
Susan
Hocam böyle mail geldi. Bir sorun çıkmayacaktır değil mi?
@birkanoztrk burası hocam
birkanoztrk
Uzman
Sağ olun hocam bende tam şimdi mail attım. Bu arada sizde de bu gamesir var mış nasıl memnun musunuz gamepadden? Daha önce hangi gamepadleri denediniz bilmiyorum ama yani bu fiyata iyi midir sizce?
Hocam şimdiye kadar baya baya gamepad denedim ve en memnun kaldığım buydu. Easysmx d10 da denedim ama yarış oyunu ağırlıklı oynadığımdan tetik mesafesinin kısa olması ve yarış oyunu harici de 2d oyunlar oynadığımdan tetik kilitlerinin sert basımlı olması beni tatmin etmedi. Malzeme kalitesi bundan iyi ama beni çekecek özellikleri bundan kötü. Normal bir kullanıcıyı memnun edecek bir kol ama fazlasıyla o daSağ olun hocam bende tam şimdi mail attım. Bu arada sizde de bu gamesir var mış nasıl memnun musunuz gamepadden? Daha önce hangi gamepadleri denediniz bilmiyorum ama yani bu fiyata iyi midir sizce?
birkanoztrk
Uzman
D10 un görüntüsü çok hoşuma gitti bir de malzeme kalitesi daha iyimiş ama sizin dediğiniz gibi özellikleri kötüyse almaya değmez sanırım. Bende de easysmx x20 var ama malzeme kalitesi dualsenseden sonra çok kötü hissettirmişti. Ben standlı koydum mu şarj olacak şık duracak bir gamepad arıyordum gamesir yeterince karşılıyor istediğimi.Hocam şimdiye kadar baya baya gamepad denedim ve en memnun kaldığım buydu. Easysmx d10 da denedim ama yarış oyunu ağırlıklı oynadığımdan tetik mesafesinin kısa olması ve yarış oyunu harici de 2d oyunlar oynadığımdan tetik kilitlerinin sert basımlı olması beni tatmin etmedi. Malzeme kalitesi bundan iyi ama beni çekecek özellikleri bundan kötü. Normal bir kullanıcıyı memnun edecek bir kol ama fazlasıyla o da
Tarz olarak gamesir muazzam cidden standıyla harika duruyor. Easysmx de güzel ama bi gamesir değil benceD10 un görüntüsü çok hoşuma gitti bir de malzeme kalitesi daha iyimiş ama sizin dediğiniz gibi özellikleri kötüyse almaya değmez sanırım. Bende de easysmx x20 var ama malzeme kalitesi dualsenseden sonra çok kötü hissettirmişti. Ben standlı koydum mu şarj olacak şık duracak bir gamepad arıyordum gamesir yeterince karşılıyor istediğimi.