Şimdi oluşturuyorum siparişi, sipariş notu kısmına yazmam gereken bir şey var mıMail atarsanız daha iyi olur satın alım sonrası, size metini atarım, hazır metin zaten direkt yollarsınız o belirttiğim mail adresine.
Detaylar
Kim cevapladı?Sepetteyken sağ kısımdan sipariş notunuza T.C. kimlik numaranızı yazın.Şimdi oluşturuyorum siparişi, sipariş notu kısmına yazmam gereken bir şey var mı?
İndirim kodu da vereyim size: WG2025
Hocam ad note diyip TC: diyerek numaramı yazdım, şimdi de siparişi verdim doğrudur değil miSepetteyken sağ kısımdan sipariş notunuza T.C. kimlik numaranızı yazın.
İndirim kodu da vereyim size: WG2025
Evet doğru. Kod ile toplam kaça geldi?Hocam add note diyip TC: diyerek numaramı yazdım, şimdi de siparişi verdim doğrudur değil mi
Kusura bakmayın ilk defa yaptığım için biraz fazla dalıyorum sizi 
61.31 dolara geldi, TL olarak 2314
Süper fiyat açıkçası TMR joystickli ve standlı bir kola göre. Özellikleri de süper fiyatına göre kesinlikle. Güle güle kullanın. Darlamıyorsunuz bu arada, aksine size yardımcı olmaktan zevk alıyorumKusura bakmayın ilk defa yaptığım için biraz fazla dalıyorum sizi
61.31 dolara geldi, TL olarak 2314.
Süper fiyat açıkçası tmr joystickli ve standlı bir kola göre. Özellikleri de süper fiyatına göre kesinlikle. Güle güle kullanın. Darlamıyorsunuz bu arada, aksine size yardımcı olmaktan zevk alıyorum![]()
Çok çok sağ olun hocam, bilseydim bunu daha önceden vermiştim çoktan siparişi gerçekten muazzam bi'şey. Maili nasıl atmam lazım ne yapmalıyım şimdi.
Spartan
Başarılı
Hep bi endişeleniyorum bu tarz durumlar için ama bakalım bayram için şirket prim ödemesi yapacak koleksiyonuma eklemek istediğim bir koldu Cyclone 2. Eğer stok kalırsa sizden yardım isteyeceğim bende.Süper fiyat açıkçası TMR joystickli ve standlı bir kola göre. Özellikleri de süper fiyatına göre kesinlikle. Güle güle kullanın. Darlamıyorsunuz bu arada, aksine size yardımcı olmaktan zevk alıyorum![]()
Çok çok sağ olun hocam, bilseydim bunu daha önceden vermiştim çoktan siparişi gerçekten muazzam bi'şey. Maili nasıl atmam lazım ne yapmalıyım şimdi.
Sipariş numaranızı alabilir miyim? Ona göre metin yazacağım, direkt kopyalayıp yollarsınız.
WG_36141Sipariş numaranızı alabilir miyim? Ona göre metin yazacağım, direkt kopyalayıp yollarsınız.
Yeni konular
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi