140-160 cm bir kasa istiyorum ama sağlamlık konusunda kararsızım. Kasayı masanın üstüne koymak istiyorum, bütçe en fazla 4500 TL. Şöyle bir durum var; kasanın kenarları duvara sıfır olamayacak, bu yüzden de kasayı vs. koyarken biraz korkuyorum açıkçası. Artı olarak monitör kolu da takmam gerekecek.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.500 TL
Flinder Beyaz Oyuncu Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Gamer Masası, Gaming Masa, Metal Ayaklı - Fiyatı, Yorumları
Beyaz Oyuncu Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Gamer Masası, Gaming Masa, Metal Ayaklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
![]()
Flinder Beyaz Oyuncu Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Gamer Masası, Gaming Masa, Metal Ayaklı - Fiyatı, Yorumları
Beyaz Oyuncu Masası 160x60, Bilgisayar Masası, Gamer Masası, Gaming Masa, Metal Ayaklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Şunlar nasıl hocam sizce?
Son düzenleyen: Moderatör:
Materyal kalitesinden anlamamakla beraber ilki daha sağlam, ikincisi daha şık ve efektif kullanılabilir duruyor. Amaç görsel ve alan daraltma ise birinciyi seçin.