Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Ergo şekil seviyorsanız değerlendirilebilir. Ama Coating sorunu var GPX modellerde.
Benim kafa diğer modele gitti, bunda da var, evet.Ergo şekil seviyorsanız değerlendirilebilir. Ama Coating sorunu var GPX modellerde.
@michaelscofield, maalesef Dex modelinde de coating sorunu var.
Evet, unuttum bi' an.@michaelscofield, maalesef Dex modelinde de coating sorunu var.
Benim kafa diğer modele gitti, bunda da var, evet.
Elime tam oturuyor ama fiyatı değer mi onu bilemedim işte.
Coating sorunu olduğu için şahsen almazdım.Elime tam oturuyor ama fiyatı değer mi onu bilemedim işte.
@michaelscofield, olduğunda Logitech bir belge veriyor ve belgeyi servise verdiğinizde direkt birebir değişim alabiliyorsunuz. Ancak bu fiyattaki bir üründe yaşamak bile saçma.
Ha teoride böyle. Türk servisleri bu belgeyi çoğunlukla kabul etmiyor. Kendimiz inceleyeceğiz diyorlar. Bizzat yakınım yaşadı.
Ha teoride böyle. Türk servisleri bu belgeyi çoğunlukla kabul etmiyor. Kendimiz inceleyeceğiz diyorlar. Bizzat yakınım yaşadı.
Firmalar Logitech'in belgesini pek umursamıyor. Mesela Kingston SSD bozuluyor, sonra Kingston değişim için belge veriyor, fakat firma bizim garantimiz 2 yıl diyerek işi zora sokuyor. Yani iş sizin dediğinize geliyor Kaan bey.@michaelscofield, olduğunda Logitech bir belge veriyor ve belgeyi servise verdiğinizde direkt birebir değişim alabiliyorsunuz. Ancak bu fiyattaki bir üründe yaşamak bile saçma.
@michaelscofield, olduğunda Logitech bir belge veriyor ve belgeyi servise verdiğinizde direkt birebir değişim alabiliyorsunuz. Ancak bu fiyattaki bir üründe yaşamak bile saçma.
Başka öneriniz var mı peki ya da gidip alınır mı? Skatezleri değiştirmiş kırmızı bir skatezi var pazarlıkla 4.750 diyor MediaMarkt cihazıymış 4 aylık.
Yardım edecek yok mu?
Son düzenleme: