İkinci el piyasasına aldım. Aktif en düşük ilandan 2000₺ ucuza aldım. Çalıntı ürün değildir. Adam 50.000₺ monitöre alırken 5000₺ sigorta poliçesi yaptırmış.
Poliçesini falan gönderdi. Kendi ismine, IBAN ile ödeme yaptığım kişi ismi de aynı. WhatsApp tarafında konuştuğum kişinin numarası altında yazan ismi de aynı. Öyle bir durum yoktur.
En son konuştuğumuz da çok yoğunum bakacağım dedi iki gün önce. Bu vakte kadar da çok ısrar edince sanırım, dün de WhatsApp falan silinmiş, numara kullanılmıyor. WhatsApp'tan mesaj atacakken WhatsApp'a davet et diyor. Bu arada mart ayında aldım. Şubat ayında yine fatura istemiş firmadan. Trendyol konuşmasını attı. Orada gördüm. Üstte mart ayından önce şubat ayında tekrar fatura talebi konuşması vardı. Acaba firma faturayı kesmemiş olabilir mi? Fatura indir diyorum beyaz boş PDF geliyor demişti. Telefonda firma ile konuşmuştum. Dün gece de mail attım. Dönüş yapmamış. Fatura falan mı kesmediler ne yaptılar artık firmadan da şüphe duymaya başladım. Şubat ayında fatura istediğinde yine sistemsel sorun var demişler, göndermemişler.
Maalesef firma yardımcı olmuyor. Dönüş dahi yapmadılar.
Firma sanırım bu satışa fatura kesmemiş olabilir. Aldığım kişinin geçmiş konuşmalarında dikkat ettiğim bundan 2 ay önce de firmadan fatura istemiş, göndermemişler. Böyle bir şey yapmış olabilirler mi? Trendyol'dan alınmış. Fatura eklemek zorunlu ama sisteme de boş PDF yüklenmiş.