A07'yi alalı neredeyse 4 ay oldu ve memnunuyum, yani ama gene de güzel telefon, kamerası güzel, işlemci eh işte, gene de hoşuma gidiyor, beğendim telefonu. Bazı eksikleri var tabii, 5G, NFC yok sonuçta ama idare edilebilir telefon. Siz ne düşünüyorsunuz?
Xiaomi gibi çöplerin elinde düşmekten çok daha iyidir. En azından resmi app'te reklam izletmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam düz serisini de kullandım, Note serisinde hiç reklam görmedim. Düz serisinde eh işte çok reklam yok (tabii reklam engelleyici kod kullandım).
Hocam arkadaşın dediği gibi hayatınızın merkezine telefon gibi bir şeytanı koymuyorsanız bence gayette iyi bir telefon. Kamera bu bütçede can sıkabilir o da olsun bir zahmet. Siz memnunsanız ne alaa. Ben yıllarca maddiyattan dolayı s4 ve s6 kullanmıştım. Gayet memnundum aslında ama lisedeydim diye s4 görünce değişik bakıyorlardı. Asla kendiniz hariç başkasının yorumuna bakmayın bence telefonda.

Hocam arkadaşın dediği gibi hayatınızın merkezine telefon gibi bir şeytanı koymuyorsanız bence gayet de iyi bir telefon. Kamera bu bütçede can sıkabilir o da olsun bir zahmet. Siz memnunsanız ne alaa. Ben yıllarca maddiyattan dolayı S4 ve S6 kullanmıştım. Gayet memnundum aslında ama lisedeydim diye S4 görünce değişik bakıyorlardı. Asla kendiniz hariç başkasının yorumuna bakmayın bence telefonda.

S4 deme ya. Labalatuvar gibi cihaz, her tür sensör vardı. :rofl:
Hatta parmağı ekrana yaklaştırırken algılama özelliği vardı, ekrana dokunmadan videoyu ileri geri sarabiliyordum.
Kullandığım telefonlardan en baba cihaz diyebilirim. Pehhh üzümlü kekim keşke ekranı kırılmasaydı. Aşırı hızlıydı ikinci el almama rağmen. S8 yeni üretildiği dönemlerdi.