Xiaomi 15'in kablosuz hızlı şarj özelliği 50W iken, Samsung Galaxy S25 Ultra'nın kablolu hızlı şarj özelliği 45W. Fıkra bu kadar...
Batarya uzun süre gidiyorsa, yani günü kurtarıyorsa, isterse 10 dakikada şarj etsin fark etmez. Zaten S24 Ultra’m sabah şarj ediyorum, akşama kadar dayanıyor; ister 10 dakikada dolsun ister 1 saatte.

Batarya uzun süre gidiyorsa, yani günü kurtarıyorsa, isterse 10 dakikada şarj etsin fark etmez. Zaten S24 Ultra'm sabah şarj ediyorum, akşama kadar dayanıyor; ister 10 dakikada dolsun ister 1 saatte.

Hızlı şarj acil durumda işe yarıyor. Onun dısında pek bir avantajı yok.

Batarya uzun süre gidiyorsa, yani günü kurtarıyorsa, isterse 10 dakikada şarj etsin fark etmez. Zaten S24 Ultra’m sabah şarj ediyorum, akşama kadar dayanıyor; ister 10 dakikada dolsun ister 1 saatte.
Bataryası da 5000 mAh yalnız... Size 1 gün yetmesi önemli değil, diğer telefonlar 2 günü görüyorsa sorun orada başlıyor. Günümüz şartlarında Samsung serisi hem fiyat olarak hem özellik olarak alınabilecek bir telefon değil, teknolojinin çok gerisinde kaldılar. 80 bin'e satılan telefon 49 bin'e satılan telefondan daha düşük özelliklere sahip...

Xiaomi 15'in kablosuz hızlı şarj özelliği 50W iken, Samsung Galaxy S25 Ultra'nın kablolu hızlı şarj özelliği 45W. Fıkra bu kadar...
Yani tamam teknoloji gelişsin de dert mi ya bu, 25W ile 6000 mAH dolduruyorum o kadar hızlı geliyor ki.. Her şarj ettiğimde şaşırıyorum bile şakasız. 100W'mış, 150W'mış, abi aramam yani arayanı da anlayamıyorum.

Bataryası da 5000 mAh yalnız... Size 1 gün yetmesi önemli değil, diğer telefonlar 2 günü görüyorsa sorun orada başlıyor. Günümüz şartlarında Samsung serisi hem fiyat olarak hem özellik olarak alınabilecek bir telefon değil, teknolojinin çok gerisinde kaldılar. 80 bin'e satılan telefon 49 bin'e satılan telefondan daha düşük özelliklere sahip...
Her şey batarya süresiyle bitmiyor. Akıcılık, premium kalite, arayüz tasarımı gibi unsurlar da önemli. Android markaları arasında Xiaomi her ne kadar ileride olsa da, ne tasarımı bence güzel (ki bu zaten görecelidir), ne de arayüzü estetik. Bu fikrime çoğu kişinin katıldığını düşünüyorum. Şahsen ben Xiaomi kameralarını da pek beğenmiyorum; görüntüler çok yapay duruyor.

Ayrıca 2 gün batarya süresi sunan telefon hangisi?

Her şey batarya süresiyle bitmiyor. Akıcılık, premium kalite, arayüz tasarımı gibi unsurlar da önemli. Android markaları arasında Xiaomi her ne kadar ileride olsa da, ne tasarımı bence güzel (ki bu zaten görecelidir), ne de arayüzü estetik. Bu fikrime çoğu kişinin katıldığını düşünüyorum. Şahsen ben Xiaomi kameralarını da pek beğenmiyorum; görüntüler çok yapay duruyor.

Ben mesela batarya ve görünüşünden dolayı Xiaomi 15'i beğeniyorum. Ama yazılımını sevmiyorum.

Ayrıca 2 gün batarya süresi sunan telefon hangisi?

POCO F7 Pro, Realme GT7 Pro, Xiaomi 15 olabilir.

Kim gerisinde kaldı? :D Güldürmeyin rica ediyorum. 10 bine Galaxy A16'dan, 25 bine toplamda S24 FE'den, 40 bine S24+ ve S25'ten daha iyi cihaz bulsanıza bana. Pili nispeten az ve hızlı şarj watt değeri düşük diye geri mi kalmış oluyor? Bu belki ama belki Ultraların birkaç noktası için söylenebilir onun dışında Samsung bu ülkede birçok segmentte en f/p cihazları satıyor.