Çok teşekkür ederim. Her şey burada başladı. Belki bakıp bir şeyler eklemek istersin. En azından kötü olduğu konusunda hemfikir miyiz?

Verebileceğim tavsiye sevdiğiniz hareketleri eklemeyi çalışmanız hem ağırlık artışlarını gördüğünüzde motive olursunuz hem spor salonuna gitmenizi teşvik eder. Ben bench press ağırlıklarım arttığında aşırı motive oluyorum, ilk zamanlar hem isminden hem aşırı iyi hissettirmesinden dolayı skull crushera da bayılıyordum bu tarz ekleme çıkarmalar hem sürdürülebilirlik açısından hem de motivasyon için olmazsa olmaz. Daha iyi bir sonuç istiyorsanız koçluk almanız daha iyi olur tanınan bir isimden.

Verebileceğim tavsiye sevdiğiniz hareketleri eklemeyi çalışmanız hem ağırlık artışlarını gördüğünüzde motive olursunuz hem spor salonuna gitmenizi teşvik eder. Ben bench press ağırlıklarım arttığında aşırı motive oluyorum, ilk zamanlar hem isminden hem aşırı iyi hissettirmesinden dolayı skull crushera da bayılıyordum bu tarz ekleme çıkarmalar hem sürdürülebilirlik açısından hem de motivasyon için olmazsa olmaz. Daha iyi bir sonuç istiyorsanız koçluk almanız daha iyi olur tanınan bir isimden.
Senin attığın programı 2 ay yapmayı düşünüyorum. Haziran ortasına kadar. Beni üzmez değil mi? Ek olarak yardım konusunda aklımda Arda Build var. Eğer diyorsan ki bu program sana 2 ay için güzel yapacağım yok beni dinleme diyorsan Arda'dan program alacağım şimdi.

Ek olarak yukarıda "her şey burada başladı" diyerek bi konu linki verdim ya. Oradaki 2 programla alakalı görüşün nedir? Kötü olduğu konusunda hemfikir miyiz?

Senin attığın programı 2 ay yapmayı düşünüyorum. Haziran ortasına kadar. Beni üzmez değil mi? Ek olarak yardım konusunda aklımda arda Build var. Eğer diyorsan ki bu program sana 2 ay için güzel yapacağım yok beni dinleme diyorsan Arda'dan program alacağım şimdi.

Ek olarak yukarıda "her şey burada başladı" diyerek bir konu linki verdim ya. Oradaki 2 programla alakalı görüşün nedir? Kötü olduğu konusunda hemfikir miyiz?

Evet bir tık kötü hocam

Arda Build kat kat bilgilidir benden spor konusunda ücretli mi size kişisel program hazirliyor mu bilmiyorum ama para vermek istemiyorsaniz attigimda iş görür.

Buyur canım kendim.

Pazartesi – Üst Vücut 1

• Barbell Bench Press – 4x8
• Chest-Supported Row – 4x8
• Lat Pulldown – 3x10
• Seated Dumbbell Shoulder Press – 3x10
• Cable Triceps Pushdown – 3x10
• Dumbbell Biceps Curl – 3x10
• Hammer Curl – 3x10

Salı – Alt Vücut 1

• Back Squat – 4x8
• Romanian Deadlift – 3x10