skyfall

Uzman
Merhaba, laptoplara zam gelebilir diye aileme artık laptop alma vakti geldiğini söyledim. Akşam onlara bilgisayarları göstermeden önce sizlerden de birkaç tavsiye almak istedim. Şu anda 2 tane laptop var; biri ASUS, diğeri GameGaraj Slayer. İkisinin de linki aşağıda ve fiyatları maalesef 40.000 TL’yi aşıyor. 40.000 lira altında da önerileriniz varsa lütfen bilgilendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
GameGaraj'ın aynı cihazın 32 GB 1TB halini eylül'den beri kullanıyorum içiniz rahat şekilde alabilirsiniz gerçekten güzel bir cihaz.

Hocam YBS okuyan arkadaşım alınmaz bilinmeyen marka garantisi belli değil falan dedi bilgisayarınızda herhangi bir problem (ısınma, menteşe vs.) Bir de Garanti'de problem yaşar mıyım?

Garanti'de falan sorun yaşar mıyım hocam?

Garanti'de falan sorun yaşar mıyım hocam?
Sanmam. Garantisi güzel GameGaraj'ın.

Hocam YBS okuyan arkadaşım alınmaz bilinmeyen marka garantisi belli değil falan dedi bilgisayarınızda herhangi bir problem (ısınma, menteşe vs.) Bir de Garanti'de problem yaşar mıyım?

Niye alınmazmış? Casper ve Monster gibi laptoplarını başka firmaya yaptırıyor artı olarak daha iyi kasa ve PTM ile geliyor.

Son düzenleme: