Merhaba, laptoplara zam gelebilir diye aileme artık laptop alma vakti geldiğini söyledim. Akşam onlara bilgisayarları göstermeden önce sizlerden de birkaç tavsiye almak istedim. Şu anda 2 tane laptop var; biri ASUS, diğeri GameGaraj Slayer. İkisinin de linki aşağıda ve fiyatları maalesef 40.000 TL’yi aşıyor. 40.000 lira altında da önerileriniz varsa lütfen bilgilendirir misiniz?
Hocam YBS okuyan arkadaşım alınmaz bilinmeyen marka garantisi belli değil falan dedi bilgisayarınızda herhangi bir problem (ısınma, menteşe vs.) Bir de Garanti'de problem yaşar mıyım?
Hocam YBS okuyan arkadaşım alınmaz bilinmeyen marka garantisi belli değil falan dedi bilgisayarınızda herhangi bir problem (ısınma, menteşe vs.) Bir de Garanti'de problem yaşar mıyım?
Bir de hocam Control Center uygulaması nasıl GameGaraj'ın bilginiz var mı? Şarj etmeyi %80'de durdurmasını istiyorum bilgisayarımın bunu destekliyor mu Control Center?
Bir de hocam Control Center uygulaması nasıl GameGaraj'ın bilginiz var mı? Şarj etmeyi %80'de durdurmasını istiyorum bilgisayarımın bunu destekliyor mu Control Center?