RX mi alayim yani, bir de indirim kovalamak icin nereler var tek tek toplamak daha ucuza gelir diyorlar.
Tek tek toplamak tabii ki daha mantıklı. Üstüne basa basa söylüyoruz.
İndirim beklemenin anlamı yok şu an. 2 gündür fiyatlar artıyor zaten.
RX mi alayim yani, bir de indirim kovalamak icin nereler var tek tek toplamak daha ucuza gelir diyorlar.
Anladim abi, bu atilan sistemi yavastan aliyorum o zaman monitor oneriniz var miTek tek toplamak daha ucuz zaten, indirim beklemeyin artık, çok büyük bir çip krizi var, fiyatlar her gün daha da uçuyor.
Monitor oneriniz var mi hocam?Tek tek toplamak tabii ki daha mantıklı. Üstüne basa basa söylüyoruz.
İndirim beklemenin anlamı yok şu an. 2 gündür fiyatlar artıyor zaten.
Bütçe nedir monitör için?Anladim abi, bu atilan sistemi yavastan aliyorum o zaman monitor oneriniz var mi
4-5 veririm
Dun aldim bir yakinim msi monitorler cok kotu dedi iptal ettim..
Marka değil de model bazında bakılmalı.Dun aldim bir yakinim msi monitorler cok kotu dedi iptal ettim..
Markaya bakmak yerine her zaman modele bakılmalı. Bu model güzel, sorunsuz. Alabilirsiniz. Rampage'nin bile alınabilecek güzel ürünleri var.Dun aldim bir yakinim msi monitorler cok kotu dedi iptal ettim..
Anladim James Donkey 240Hz nasil?Markaya bakmak yerine her zaman modele bakılmalı. Bu model güzel, sorunsuz. Alabilirsiniz. Rampage'nin bile alınabilecek güzel ürünleri var.
Bulaşmayın.