EmperorAntares
Uzman
Manyetik Switch'ler çok daha uzun ömürlü, daha hassas Switch'lerdir. Ayarlanabilir basma mesafeleri vardır.
Kablosuz olan 3 klavyede de kopma yaşanmaz ama garanti olsun derseniz ilk linktekini öneririm.
Monitör konusunda da değiştirmekten yana değilim. Bu kadar para verip 1080p oynamak bana göre saçma. 2K ile gözle görülür bir fark var bu arada. Hz konusuna gelirsek sistem bu performansı verebilecek düzeyde olduğu için 260Hz seçtim.
Farenin scroll sorunu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yanlış anlaşılmasın öyle 3-4 ayda da bozulmaz.
9. Nesil Xbox gamepad yerine şunu öneririm;
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu kadar para verip gen3 SSD, 16 GB CL38 RAM kullanmak? Sadece ekran kartı için değmez. Bütçe 50 değil 60-65 olsa o zaman tamam güzel bir 9070XT sistem bakılır idi.
RAM'leri cevaplamayı atlamışım.
RAM'lerin üreticisi köklü bir firma bunda hemfikiriz. Nötr olunmasının sebebi bilgi kirliliği ve TR pazarında çok bilinmemelerinden kaynaklı.
Cevaplar için teşekkür ederim, biraz konuştuk ve bütçeyi 60'a kadar çıkartabileceğini söyledi. Sizi de yoruyorum ama kusura bakmayın.
Kablolu klavye kullanması daha garanti ve sağlıklı olur diye düşünüyorum. Monitör konusunda da 12.500 fazla geldi açıkçası. Monitörü biraz daha düşük tutup (8-10 gibi) ekipmanları yükseltme kanaatindeyim. Sistem triple A oyunlarda Ultra ayarlarda 150-200 verebilir mi bilmiyorum, böyle bir sistemim olmadığı için bilgim yok
Mouse konusunda kablosuz ve kronik sorunlu bir model olmazsa iyi olur.
Gamepad'e baktım ve öneriliyormuş, teşekkür ederim.