Kendi kutusu olmuyor o parçaların düz şeffaf plastik içinde geliyor. Geneli.

Benim toplama olarak önerdiğim sistemden bahsediyorsak; 2k için yük ekran kartına daha çok bineceği için farklı bir işlemci seçmek çok fark ettirmez. Anakartta kalabilir.
Screenshot_391.webp

O zaman sistemi bu haliyle ona atıyorum, teşekkür ederim tekrardan bir siz yardımcı oldunuz :D

Eki Görüntüle 169844
O zaman sistemi bu haliyle ona atıyorum, teşekkür ederim tekrardan bir siz yardımcı oldunuz :D

Evet hocam bu haliyle atabilirsiniz. Yalnız tek ricam şu olacaktır. Sıvı soğutmayı söküp yerine Thermalright Assassin king 120SE veya Thermalright Phantom spirit 120SE alın. Özelleştirmelerdeki tüm sıvı soğutmalar rezalet.
Şimdiden hayırlı olsun. Esenlikler dilerim.

Evet hocam bu haliyle atabilirsiniz. Yalnız tek ricam şu olacaktır. Sıvı soğutmayı söküp yerine Thermalright Assassin king 120SE veya Thermalright Phantom spirit 120SE alın. Özelleştirmelerdeki tüm sıvı soğutmalar rezalet.

Eğer ki böyle bir imkan yoksa soğutucuyu BitFenix cube V2 yapın. Bütçe yetiyorsa Cooler Master ML360l.

Tüm önerilerim bu şekildedir. Tekrardan hayırlı olsun.

Eğer ki böyle bir imkan yoksa soğutucuyu BitFenix cube V2 yapın. Bütçe yetiyorsa Cooler Master ML360l.

Tüm önerilerim bu şekildedir. Tekrardan hayırlı olsun.

Şimdiden alacağınız sistem hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim tekrardan, ileride bir gün kendim içinde böyle bir konu açma dileğiyle :)