Bütçe
40.000-50.000 TL

BreakRules

Uzman
Merhaba,

Arkadaşlar konu başlığında yazdığı gibi bir gaming laptop almak istiyoruz fakat uzun süre idare edebilecek sorun çıkarmayacak bir cihaz olması çok önemli bizler için. Sizlerin önerebileceği makinelar var ise bana destek olmanızı rica ederim.

Tercihen 4000 serisi ekran kartı olması ve 40-50k bandında olması yeterlidir. Sizlerin Önerisi nedir acaba?

Merhaba,

Arkadaşlar konu başlığında yazdığı gibi bir gaming laptop almak istiyoruz fakat uzun süre idare edebilecek sorun çıkarmayacak bir cihaz olması çok önemli bizler için. Sizlerin önerebileceği makinelar var ise bana destek olmanızı rica ederim.

Tercihen 4000 serisi ekran kartı olması ve 40-50k bandında olması yeterlidir. Sizlerin Önerisi nedir acaba?

Fiyatını takip et ara ara 50.000'e düşüyor. Bu fiyat bandında alabileceğin en iyi laptop budur.

O paraya değmez sanki hocam. Panel kalitesi ve FPS oyunları için GG öneririm işlemcisi kuvvetli.
%15 daha güçlü GPU zayıf panel olarak da Victus'u öneririm.

Olabilir ama dopdolu laptop bence. Advantec Optimus, QHD+, 3ms, %100 sRGB, 500 Nit falan var. Üstelik FPS oyunlarında daha çok FPS verse bile yine kaç Hz ise onu gösterecek. Bir de o Victus'da hall sensör sorunu var. Konu sahibi "sorun çıkarmayacak bir cihaz" diye de yazmış zaten.

Olabilir ama dopdolu laptop bence. Advantec Optimus, QHD+, 3ms, %100 sRGB, 500 Nit falan var. Üstelik FPS oyunlarında daha çok FPS verse bile yine kaç Hz ise onu gösterecek. Bir de o Victus'da hall sensör sorunu var. Konu sahibi "sorun çıkarmayacak bir cihaz" diye de yazmış zaten.
Hall sensörü her Victus'da olabilecek bir şey değil biraz şans işi hepsinde olabileceği kanısına varmak doğru değil. Nitro 16 alıp sıcaklıklarla uğraşan bir ton insan var sıvı metalin uygulamasından dolayı. Dediğin panel normal GG'nin paneli daha iyi ve 14700HX'in FPS oyunları performansına bak sonra 7840HS'ye bakmanı öneririm. Victus çok kullanan insan var %1'lik kesimde bile hall effect sorunu yaşayan yok. Adv Optimus veya MUX Switch artık her cihazda var onu ekstra özellik saymak saçmalık.
49K'ya 4060 ve 7840HS'nin aynısı işlemciye para vermenin hiçbir mantığı yok.

Game Garaj'ın o modelinde fiyat çok oynuyor. Ona alternatif olarak attım. Birde Game Garaj'ın ekran Hz değerini karıştırmışım şimdi fark benim hatam özür diliyorum. Onda da kafam 165'e kaymış nedense. Fiyat bu olunca Game Garaj daha iyi tabi.