Bütçe
45000-50000 arası

FearrD2

Çalışkan
Yukarıda da dediğim gibi. Bu soruyu farklı bir forumda sorduğumda çoğu kişi bana HP Victus 16 serisini önerdi ancak bu forumdaki Victus 16 yorumlarına baktığımda almakta tereddüte düştüm. Kullanım amacım mühendislik/yazılım/oyun odaklı olacak. Ve beni yaklaşık 6-7 yıl idare edecek bir laptop bilgisayar arıyorum. Önerilerinize açığım, teşekkürler.

Size önerim Lenovo Legion 5 serisi, hem sade tasarıma sahip mühendislik için ideal ayrıca güçlü donanımları sayesinde oyun odaklı. İlgili bilgisayarın hem Intel hem de AMD versiyonları mevcut. Fan sesi diğer markalara göre daha az rahatsız ediyor. Soğutma performansı da diğer markalara kıyasla daha iyi. Özelliklerine göre fiyat aralığı 30.000 ile 70.000 arasında. Mevcut kullandığım bir bilgisayar önermek istedim.

Bütçe artmazsa
Bütçe artarsa

Yukarıda da dediğim gibi. Bu soruyu farklı bir forumda sorduğumda çoğu kişi bana HP Victus 16 serisini önerdi ancak bu forumdaki Victus 16 yorumlarına baktığımda almakta tereddüte düştüm. Kullanım amacım mühendislik/yazılım/oyun odaklı olacak. Ve beni yaklaşık 6-7 yıl idare edecek bir laptop bilgisayar arıyorum. Önerilerinize açığım, teşekkürler.

ASUS ROG STRIX G17-16.

Bütçe artmazsa
Bütçe artarsa

HP Victus'a para verilemez.