Bütçe
40.000-50.000 TL

uyeadi

Başarılı
Makaleler
1
Kardesime oyun oynamasi icin laptop alacagim cok müthis oyunlar oynamiyor Valorant falan oynuyor. 4060 is gorur diye dusunuyorum. RAM'i 32 olsun cunku muzik yapiyor. Islemcisi de olur bir seyler fark etmez. Bosta SSD yuvasi olmasi tercihtir. Ekrani yuzde 100 sRGB gamut desteklemeli sanatsal seylerle ugrasiyor. Piyasaya genel baktim da hiç iyi firsatlar goremedim 4070 laptoplar 70 80bin olmus. Onerilerinize acigim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardesime oyun oynamasi icin laptop alacagim cok müthis oyunlar oynamiyor Valorant falan oynuyor. 4060 is gorur diye dusunuyorum. RAM'i 32 olsun cunku muzik yapiyor. Islemcisi de olur bir seyler fark etmez. Bosta SSD yuvasi olmasi tercihtir. Ekrani yuzde 100 sRGB gamut desteklemeli sanatsal seylerle ugrasiyor. Piyasaya genel baktim da hiç iyi firsatlar goremedim 4070 laptoplar 70 80bin olmus. Onerilerinize acigim.
DDR 4 olur derseniz peşin fiyatına 12 ay taksit var

Bu gözler Monster öneren de gördü ya, artık huzur içinde ölebilirim.

Bu attıklarım 32 GB RAM değil ama yine de göz atabilirsin. İlle de 32 olsun diyorsan, üstteki arkadaşın attığı modele bakabilirsin.

Panelleri kötü hocam çizim olarak pek uygun değiller ve tepki süresi olarak kötüler 144hz GG S3'ün renk gamu ne bilmiyorum ama büyük ihtimalle 45 NTSC'dir.
İşlemci olarakta 14700HX valorant performansı olarak çok daha iyi.

Bu laptopun markasi ne anlayamadim.
MSI Sword kasaydi sanırım ama marka basılmış Game Garaj internet üzerinden incelemelerine bakabilirsiniz CC GameGaraj üzerine başka farkı yok modlayip MSİ CC kullanlar da var.