Tamam tamam kırmayın bir birinizi olur böyle arada boş verin altı üstü bi bilgisayar. Herkes kendi çapında biliyor işte. Kimin ne bildiğini bilmediğim için kimseyi yargılayamam
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000-50.000 TL
Kardeşim adam senin önerine bakarak 50000 TL verecek. Ne bu rahatlık?
cemkaraca
Yetkin
En azından ben bilmediğim konularda öneri yapmıyorum. Monster gibi değişik bir markada adamın belirttiği bütçe dışında öneri de yapmıyorum.Tamam tamam kırmayın bir birinizi olur böyle arada boş verin altı üstü bi bilgisayar. Herkes kendi çapında biliyor işte. Kimin ne bildiğini bilmediğim için kimseyi yargılayamam
Kardeşim adam senin önerine bakarak 50000 TL verecek. Ne bu rahatlık?
Rahatlık mı ? Niye alınmasın o cihaz. O cihazın eksilerini bir anlatın o zaman bizde aydınlanalım
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Elbette kimsenin önerisine karışılmaz kötü öneri yaptın diye öneri yapma hakkını elinden alamayız lakin bazi insanlar bunlara uzun süreli birikimlerini harcıyor ve sorunlu bir şey almak istemez sen önerirken rahat olabilirsin ama öneri kötü çıkarsa hiçbir sorumluluk kabul etmez kenara çekilirsin olan adama olur. Biraz empati yapsan yaptığın için özür dilerdin ama önerini kaliteli buluyorsan bari arkasında dur amaaan çokta önemli değil diyip işin içinden sıyrılmamaliyiz omurgalı canlılarız.Tamam tamam kırmayın bir birinizi olur böyle arada boş verin altı üstü bi bilgisayar. Herkes kendi çapında biliyor işte. Kimin ne bildiğini bilmediğim için kimseyi yargılayamam
Biraz gezin internette bak bakalım neleri var mış. Araştırmayı öğren.Rahatlık mı ? Niye alınmasın o cihaz. O cihazın eksilerini bir anlatın o zaman bizde aydınlanalım
Elbette kimsenin önerisine karışılmaz kötü öneri yaptın diye öneri yapma hakkını elinden alamayız elbette lakin bazi insanlar bunlara uzun süreli birikimlerini harcıyor ve sorunlu bir şey almak istemez sen önerirken rahat olabilirsin ama öneri kötü çıkarsa hiçbir sorumluluk kabul etmez kenara çekilirsin olan adama olur. Biraz empati yapsan yaptığın için özür dilerdin ama önerini kaliteli buluyorsan bari arkasında dur amaaan çokta önemli değil diyip işin içinden sıyrılmamaliyiz omurgalı canlılarız.
Hangi cihaın 100% garantisi var. En kral markayı alırsın en iyi donanıma sahip 2 gün sonra ufacık bir imalat hatasından dolayı arızalanır. Sonra gidersin servise kullanıcı hatası derler çıkarlar işin içinden
O zaman ASUS alacağımıza Frisby, Zeiron falan alalım. Öyle mi?Hangi cihazın 100% garantisi var. En kral markayı alırsın en iyi donanıma sahip 2 gün sonra ufacık bir imalat hatasından dolayı arızalanır. Sonra gidersin servise kullanıcı hatası derler çıkarlar işin içinden
Biraz gezin internette bak bakalım neleri var mış. Araştırmayı öğren.
Gezinmeye gerek yok. Ben Monster kullanıyorum zaten. Elimde HP ve Acer da var fakat ne hikmetse monter kullanmak daha cazip geliyor bana
O kadar şaşırmadım ki. Monster önerenlerin %80'i kendi kullanıyor zaten. Milletçe kendi kullandığımız malı gereksiz ve haksız övmeye, göklere çıkarmaya çok meraklıyız.Gezinmeye gerek yok. Ben Monster kullanıyorum zaten. Elimde HP ve Acer da var fakat ne hikmetse monter kullanmak daha cazip geliyor bana