Bütçe
40.000 TL-50.000 TL
Bence de daha mantıklı dediginize gore, Acer'i alınca büyük hayal kırıklığına uğradım bunda umarım yaşamam.
Yaşamazsınız merak etmeyin, aldığınız modelin (V15) soğutması kötü zaten, sıkıntılı ürün denk geldiği iyi olmuş aslında, pek albenisi olan bir model değil.

Aldığınız ürünün bu kadar düşük FPS vermesi modellemi alakali sizce? Mesela her modelde ayni problem varmidir? Acer nitro v15 miydi?

Aldığınız ürünün bu kadar düşük FPS vermesi modellemi alakali sizce? Mesela her modelde ayni problem varmidir? Acer nitro v25

A16 nasil hocam?
Hocam detaylı bir bilgim yok benimkisi 4060 75 wattı ve oyunlarda işlemci kartını kullanıyordu zar zor rtxi kullanmaya zorladım ancak fpsler yerlerdeydi

Yaşamazsınız merak etmeyin, aldığınız modelin (V15) soğutması kötü zaten, sıkıntılı ürün denk geldiği iyi olmuş aslında, pek albenisi olan bir model değil.
Hocam sistemi hepsiburadadan aldım 1tb olarak satıcı icini acıp degistirmis cizikte vardı direkt iade ettim ve 45k verdigin bir laptop bence csde 90-140 arası süreli gidip gelmemeli

Evet. TUF A16 RTX 4050 ve TUF A16 RTX 5050 modellerinin kasası farklı, önceki mesajda bahsettiğim " X5T'den 1-2 tık daha iyi soğutması" dediğim kısım, RTX 5050 için geçerli.
Anladim peki Asus TUF F16 ve A16 (RTX 4050) farki nasil, bilginiz varmi?

Anv15-41 hocam asla önermiyorum almayı mı düşünüyorsunuz?
Acer nitro 16 bakıyorum ama bütçe zorlarsa Nitro 5 veya 15 almayi planliyorum

Evet. TUF A16 RTX 4050 ve TUF A16 RTX 5050 modellerinin kasası farklı, önceki mesajda bahsettiğim " X5T'den 1-2 tık daha iyi soğutması" dediğim kısım, RTX 5050 için geçerli.
Hocam bana kısaca sen düz adamsın x5t
Anladim peki Asus TUF F16 ve A16 (RTX 4050) farki nasil, bilginiz varmi?

Acer nitro 16 bakıyorum ama bütçe zorlarsa Nitro 5 veya 15 almayi planliyorum
bilgisayardan anlamıyorum ancak galiba acerin bu tarz modellerinde mux switch yok galiba ekstradan garanti muhabbeti rezillik.

Hocam bana kısaca sen düz adamsın x5t

bilgisayardan anlamıyorum ancak galiba acerin bu tarz modellerinde mux switch yok galiba ekstradan garanti muhabbeti rezillik.
Arkadaşın dedigi gibi x5t bana mantıklı geldi bu bütçeye başka f/p yok galiba