Yok hocam, o anakart problemi Hindistan pazarında var. Ancak riske hiç atılmaması adına biz Ryzen işlemci öneriyoruz.
Anladim hocam, o zaman o Ryzen makineyi aliyoruz kendisine. Ben de cok Intel'e merakli degilim zaten.

Konuda yardimci olan herkese cok tesekkurler. 🙏

Teşekkürler, biz de onda karar kıldık zaten fakat aklıma takılan bir soru var. O da Lenovo LOQ yazmasa da ilanda LOQ olarak gözüküyor, onda da aynı sorun yok mudur?
Türkiye'de sorun hx işlemcili İntellerde görüldü. Özellikle 12450hx ve 14th olanlar. Türkiye dışı ülkelerde AMD tarafında da gören var mış, redditte gezinirken birkaç tane denk geldim. Ancak ülkemizde yaşayan hiç görmedim, olacağını da pek sanmıyorum doğrusu.

@talongod @pojadam @Ruindry

Bu nasildir arkadaslar? TUF'un tasarimini begenmis, acikcasi ben daha dusuk kalite buluyorum o yuzden yine Lenovo tercih ederdim ama TUF TUF diye tutturuyor. Kronik bir seyi yoksa bunu da alabilir mi?
Benzeri modelini arkadaşıma aldırmıstım fan sesi oldukça düşük hatta çoğu zaman duyulmuyor. 42K'ya biraz fazla sanki ama TUF istiyorsa illa alabilir ben olsam 4070 LOQ alırdım %15-20 güç farkını ben önemserdim.
Ama şu linkte 40K'ya geliyor 3K daha esnerse LOQ daha mantıklı.

Bunların özellikle 7535'lilerinde bolca mavi ekran sorunu oluyor çoğunlukla sürücüden, geçici sorunlar yani. Bir de A15 genel olarak fazla sıcak çalışıyor, işlemciyi limitsiz kullanması pek olası değil. Klavye kalitesi de kötü, kasadaki mat siyah boya zamanla aşınarak parlak renge ulaşsa da en güzel yanı 90Wh pil bulundurması.

@talongod @pojadam @Ruindry

Bu nasildir arkadaşlar? TUF'un tasarimini begenmis, açıkçası ben daha dusuk kalite buluyorum o yuzden yine Lenovo tercih ederdim ama TUF TUF diye tutturuyor. Kronik bir seyi yoksa bunu da alabilir mi?

Hocam benim arkadaşımda A15 serisi var, ısınan bir cihaz. Ben önermezdim, ayrıca 4070 nerede, 4060 nerede. Kasa kalitesi olarak çok iyi diyemem ama kapak tarafı sağlam. LOQ çok daha iyi bu cihazdan ancak fiyat farkı da var. Bu fiyatta alınabilir, ancak işlemci limiti gerekiyor istenen sıcaklıklarda çalışması adına.

Para köpeği. Tamam iş birliği yapılabilir fakat hakkaniyetli davranmıyor ve içerikleri her anlamda vasat. Cihaz TV'den öğrendiğiniz şeyleri buralarda satmaya çalışmayın. Sizle bolca latife geçerler.:D
@Zipik milletin üslubuna laf etmeden önce kendinizinkini düzeltin ve şu ego patlaması tiplerden olmayı bırakın.
Sen sponsorlu içerik ürettin mi ? Hakkaniyetli davransın diyorsun Bir sponsorlu içerik üreten kişi marka hakkında kötü konuşamaz Adamın arkasından atıp tutacağına biraz vicdanlı ol Kaldı ki her içeriği de sponsorlu değil

Sen sponsorlu içerik ürettin mi? Hakkaniyetli davransın diyorsun bir sponsorlu içerik üreten kişi marka hakkında kötü konuşamaz adamın arkasından atıp tutacağına biraz vicdanlı ol kaldı ki her içeriği de sponsorlu değil.

Hocam kötü konuşamaz diyorsanız, Recep Baltaş hocamın en basitinden gg r9t laptop incelemelerine bakın. Sponsorlu içerik diye övmekte, gömmekte gerekmiyor. Aldıkları paranın amacı ürünü tanıtmak, övmek değil.

Hocam kötü konuşamaz diyorsanız, Recep Baltaş hocamın en basitinden gg r9t laptop incelemelerine bakın. Sponsorlu içerik diye övmekte, gömmekte gerekmiyor. Aldıkları paranın amacı ürünü tanıtmak, övmek değil.
Hiç bir marka ürünü gömdürmez zaten paranın köpeği demek ayıp işini düzgün yapan biri ön yargılı bakıyorsunuz zaten adamın derdi para olsa Hall sensör videosunu yapmazdı cihaz tv ilk yapan o

Sen sponsorlu içerik ürettin mi ? Hakkaniyetli davransın diyorsun Bir sponsorlu içerik üreten kişi marka hakkında kötü konuşamaz Adamın arkasından atıp tutacağına biraz vicdanlı ol Kaldı ki her içeriği de sponsorlu değil
"Tarafsız incelemelerime devam edebilmem için linkten alın komisyon kazanayım." diyen birinden tarafsız inceleme beklersin.