Hiçbir marka ürünü gömdürmez zaten paranın köpeği demek ayıp işini düzgün yapan biri ön yargılı bakıyorsunuz zaten adamın derdi para olsa hall sensör videosunu yapmazdı cihaz TV ilk yapan o

Paranın köpeği lafını nerede kullandım ben? Çok taraflı öneriyor, yukarıda bir mesajda yazdığım gibi. 4060 i7 gen 13 Monster laptopta 60k F/P diyorsa bu taraflıdır. Başka bir şey söylemeye gerek yok.

Erazer deputyi gibi vasat+vasat cihazı ballayıp listesinde tutması.
Monster bahsedilmiş zaten.
R9t'nin altına stand koyması.Notebookcheck ve techolay incelemelerinde sesli diye belirtilen r9t'ye sessiz demesi.Anakart sıcaklığının yüksek olduğunu bildiği halde görmezden gelmesi.
Claws denen ne olduğu belirsiz çin çakması ürünlerini komisyon uğruna ballaması.
Daha sayabilirim.

"Tarafsız incelemelerime devam edebilmem için linkten alın komisyon kazanayım." diyen birinden tarafsız inceleme beklersin.

Onu diyor diye taraflı mı oluyor Bu işle uğraşan belki sende diyeceksin Adamın komisyonuna takmışsın

Paranın köpeği lafını nerede kullandım ben? Çok taraflı öneriyor, yukarıda bir mesajda yazdığım gibi. 4060 i7 gen 13 Monster laptopta 60k F/P diyorsa bu taraflıdır. Başka bir şey söylemeye gerek yok.
Size değildi sizi alintilamısım kusura bakmayın

@talongod @pojadam @Ruindry

Bu nasildir arkadaslar? TUF'un tasarimini begenmis, acikcasi ben daha dusuk kalite buluyorum o yuzden yine Lenovo tercih ederdim ama TUF TUF diye tutturuyor. Kronik bir seyi yoksa bunu da alabilir mi?
Yani Loq varken tercihim bu olmazdı, genel olarak eski model TUF'lar çok ısınıyor. 7435hs'de durum daha azmış ancak Loq cihaz varken bunlara bakmaya çok da gerek yok. Pil ömrü önemseniyorsa bakılabilir. (ondada iGpu yok)

Son düzenleme:
Erazer Major 15X1 kullanıyorum, maşallah memnunum.

Önemli bir kriter yok. Panel kalitesi iyi olsa güzel olur sadece. 40 bin liraya alınabilecek en iyi oyuncu laptopunu arıyorum performans olarak.