Bütçe
40.000 TL
Bütçeni 50k çıkartırsan parça parça 4070 Super sistem toplanır hazır olarak bir bilgim yok.
şartları zorlayarak çıkabileceğim gibi duruyor hocam yardımcı olursanız sevinirim.

@CQBB eğer konuyu açmadan önce bu sistemi görsem sanırım hemen almıştım ancak @efebatiin dediği gibi 4070super bulunan bir bilgisayar beni daha uzun süre idare edebilir diye düşünüyorum ne dersiniz?

Şartları zorlayarak çıkabileceğim gibi duruyor hocam yardımcı olursanız sevinirim.

@CQBB eğer konuyu açmadan önce bu sistemi görsem sanırım hemen almıştım ancak @efebatiin dediği gibi 4070SUPEr bulunan bir bilgisayar beni daha uzun süre idare edebilir diye düşünüyorum ne dersiniz?

50k bütçeye çıkarım derseniz tabii ki 4070SUPEr çok daha verimli olur.

Şartları zorlayarak çıkabileceğim gibi duruyor hocam yardımcı olursanız sevinirim.

@CQBB eğer konuyu açmadan önce bu sistemi görsem sanırım hemen almıştım ancak @efebatiin dediği gibi 4070SUPEr bulunan bir bilgisayar beni daha uzun süre idare edebilir diye düşünüyorum ne dersiniz?

Eğer hazır sistem şart değil ise atabilirim.

Şart değil hocam yardımcı olursanız sevinirim.

Toplamda 49.646TL.

Toplamda 49.646TL.

İyi sistem SSD pahalı buldum ama.

elimde şuan bir corsair 1tb ssd mevcut onu kullanabilirim geçici olarak. ssdyi bu reçeteden çıkartırsak daha bilindik bir anakarta ya da işlemciyi biraz daha arttırmak için kullanabilir miyiz? öneriniz ne olur.

birde benzer işleri yaptığımız bir arkadaşım 2 gün önce aşağıdaki sistemi almış ve çok memnun olduğunu söylüyor. Düşüncelerinizi merak ediyorum

Son düzenleme:
Elimde şu an bir Corsair 1TB SSD mevcut onu kullanabilirim geçici olarak. SSD'yi bu reçeteden çıkartırsak daha bilindik bir anakarta ya da işlemciyi biraz daha arttırmak için kullanabilir miyiz? Öneriniz ne olur?

Bir de benzer işleri yaptığımız bir arkadaşım 2 gün önce aşağıdaki sistemi almış ve çok memnun olduğunu söylüyor. Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Attığım sistem daha iyi. Anakart olarak B650M-K bakabilirsin o zaman.