- Makaleler
- 1
RAM olarak bunu alacağım
![]()
Patriot 16GB Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30)
Patriot 16GB Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İşlemciyi hemen almıyorum, indirimleri bekliyorum. Daha monitör alacağım 2. PC için, RAM konusunda sorun yok; bende zaten 2x16 var, birini verip sistemi açıp test edebilirim. Tek sorunum, işlemciyi uygun fiyata kutulu şekilde almak. Kutusuz işlemciler ve bazen ufak çizik veya hasarlar da oluyor. Başka bir derdim yok.
Dediğim gibi risk alıyorsunuz, umarım sorun olmaz. Benim hatırımda olan 2 kişi var. 1 @crystallreed, 2 @STama. Bu arkadaşların sorunlarını kısmen çözdük, ama sonrasında tekrarlayabiliyor. Bu kartlar problemli, ciddi ölçüde Manuel ayarlamaya ihtiyaç duyuyor. 10 sistemden 5 tanesi böyle. Diğer şanslı 5 taneden biriysen, sorun olmayacaktır. %50 büyük bir risk.
14 günlük iade sürecini değerlendirmek zorundasın, diye düşünüyorum. Kart elinde patlayacaktır yoksa. 2. elde satman zor olur, ServisPoint kartlarında sorun tespit edemeyen, ya da etmeyen bir firma. 3 ay minimum uğraşacaksın, kart 5 kere gel git yapacak. Bunlara değeceğini düşünüyorsan MSI'in, karar senin. Foruma çok konu açıldı böyle.