Bütçe
40.000 TL

CLC 1

Başarılı
Merhaba,

32 inç 4K OLED alma planım vardı fakat yeni nesil OLED monitörler çok pahalı, ondan dolayı da son nesil 27 inç 2K OLED almak istiyorum. Şu an elimde 1. nesil LG 27GR95QE var. Monitör çok karanlık, oyunlarda karanlık yerleri rahat göremiyorum, ondan dolayı da artık değiştirmek istiyorum.

Maksimum bütçem 40.000 TL.

asus rog strix xg27aqwmg alınabilir hemde 10k kalır bende almayı düşünüyorum

Hikaye ve fps oyunları oynuyorum, bu yeni tandem panel ile herhalde parlaklık sorunum çözülür.

Bir sorum daha var bu yeni nesillerde bazı sorunlar varmış nelere dikkat etmem gerek?
tam olarak hangi sorundan bahsediyorsunuz

Gri Çizgilenme fln ondan mı bahsediyorsunuz
Hikaye ve fps oyunları oynuyorum, bu yeni tandem panel ile herhalde parlaklık sorunum çözülür.

Bir sorum daha var bu yeni nesillerde bazı sorunlar varmış nelere dikkat etmem gerek?

Son düzenleme:
Grey banding sorununu duydum başka bir problem var mı bilgim yok.
Piksel temizleme yaptıkça azaldığını söyleyen kullanıcılar var Grey banding’de yine de bir nebze görülüyor dikkatli bakınca. Kişiden kişiye değişebilir fark edilebilirliği. Ben 3. nesil QD-OLED olan XG27ACDMS modelini aldım daha yeni memnunum şu an için bir olumsuzlukla karşılaşmadım.

Piksel temizleme yaptıkça azaldığını söyleyen kullanıcılar var Grey banding’de yine de bir nebze görülüyor dikkatli bakınca. Kişiden kişiye değişebilir fark edilebilirliği. Ben 3. nesil QD-OLED olan XG27ACDMS modelini aldım daha yeni memnunum şu an için bir olumsuzlukla karşılaşmadım.
Aynı fiyatlardalar neden 3. nesil tercih ettiniz?