Hocam A57 256 GB 8 GB RAM ile X8 Pro 512 GB 12 GB RAM aynı fiyatta (28 bin TL) arada çok donanım farkı yok mu? F/P olması daha önemli, her türlü benim için.
Hocam A57 256 GB 8 GB RAM ile X8 Pro 512 GB 12 GB RAM aynı fiyatta(28bin TL) arada çok donanım farkı yok mu F/P olması daha önemli her türlü benim için.
X8 Pro'nun arayüzü A57'ye göre kötü, kamerası berbat ama X8 Pro'nun çip ve RAM depolama biçimi iyi.
Kullanımına bağlı. Eğer alacağın cihazın donanımı eşit olsun dersen A57 daha mantıklı. POCO bu konuda daha dengesiz.
Hocam A57 256 GB 8 GB RAM ile X8 Pro 512 GB 12 GB RAM aynı fiyatta (28 bin TL) arada çok donanım farkı yok mu? F/P olması daha önemli, her türlü benim için.
X8 Pro'nun depolaması UFS 4.1 bu arada. RAM'in 12 GB olması da önemli bir artı.
HyperOS'i dert etmezseniz X8 Pro alın. Uygulamalar reklam gösteriyor derseniz, yapacağınız şey verdiğiniz gizlilik politikası izinlerini geri çekmek olacak.
X8 Pro'nun depolaması UFS 4.1 bu arada. RAM'in 12 GB olması da önemli bir artı.
HyperOS'i dert etmezseniz X8 Pro alın. Uygulamalar reklam gösteriyor derseniz, yapacağınız şey verdiğiniz gizlilik politikası izinlerini geri çekmek olacak.
Bence başka marka deneyimlemek açısından Samsung alın derim
Bende Samsung kullanıyordum önceden bu ikisi arasında kalmıstım değişiklik olsun diye alacaktım ama stok kalmamıs mağazada A57 aldım.
Bence başka marka deneyimlemek açısından Samsung alın derim
Bende Samsung kullanıyordum önceden bu ikisi arasında kalmıstım değişiklik olsun diye alacaktım ama stok kalmamıs mağazada A57 aldım.
Bu fark okuma - yazma hızlarına sirayet etmemiş maalesef. X8 Pro ve A57'yi bu yönden kıyaslayan bir kaynak vardı, bulursam ekran görüntüsünü buraya eklerim.