40.000 TL bütçede POCO X8 Pro 12 GB vs Honor 600

Bütçe
40.000 TL
Evet günlük kullanımsa A57 al geç. Ben de öyle yaptım, çok memnunum.

Hocam A57 256 GB 8 GB RAM ile X8 Pro 512 GB 12 GB RAM aynı fiyatta (28 bin TL) arada çok donanım farkı yok mu? F/P olması daha önemli, her türlü benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam A57 256 GB 8 GB RAM ile X8 Pro 512 GB 12 GB RAM aynı fiyatta(28bin TL) arada çok donanım farkı yok mu F/P olması daha önemli her türlü benim için.

X8 Pro'nun arayüzü A57'ye göre kötü, kamerası berbat ama X8 Pro'nun çip ve RAM depolama biçimi iyi.
Kullanımına bağlı. Eğer alacağın cihazın donanımı eşit olsun dersen A57 daha mantıklı. POCO bu konuda daha dengesiz.

Hocam A57 256 GB 8 GB RAM ile X8 Pro 512 GB 12 GB RAM aynı fiyatta (28 bin TL) arada çok donanım farkı yok mu? F/P olması daha önemli, her türlü benim için.
X8 Pro'nun depolaması UFS 4.1 bu arada. RAM'in 12 GB olması da önemli bir artı.

HyperOS'i dert etmezseniz X8 Pro alın. Uygulamalar reklam gösteriyor derseniz, yapacağınız şey verdiğiniz gizlilik politikası izinlerini geri çekmek olacak.

Ama HyperOS for POCO bence az çok bu işle haşır neşir olana uygun bence.

5 yıldır kullandığım kaçak POCO X3'ten geçiyorum zaten hocam

Bence başka marka deneyimlemek açısından Samsung alın derim
Bende Samsung kullanıyordum önceden bu ikisi arasında kalmıstım değişiklik olsun diye alacaktım ama stok kalmamıs mağazada A57 aldım.

Bence başka marka deneyimlemek açısından Samsung alın derim
Bende Samsung kullanıyordum önceden bu ikisi arasında kalmıstım değişiklik olsun diye alacaktım ama stok kalmamıs mağazada A57 aldım.

Hocam şimdi biraz yurt dışı piyasasına baktım Xiaomi 17t 33 bin bayağı kaliteli bunların yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…