40.000 TL bütçede sistem önerisi

Bütçe
40.000 TL

ahmetsıddık

Gelişen
"Beni 1-2 yıl götürmesi yeterli". Aklımda 5600X-4060 veya 9060'lı sistem var, parçalar hakkında pek bir bilgim yok. Tüm parçalarla ilgili öneriler verebilir misiniz? Oyun için kullanılacak.(Valorant-PUBG-CS-GTA V-Cyberpunk-vb oyunlar)

@mete01 @Lorien bütçe 45'e çıkarabilirim, değiştirmemi istediğiniz parçaları belirtebilir misiniz?

Ve 9060 mı 4060 mı daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
@mete01 @Lorien bütçe 45'e çıkarabilirim, değiştirmemi istediğiniz parçaları belirtebilir misiniz?

Ve 9060 mı 4060 mı daha iyi olur?
9060 XT, 5060'ın 2 gömlek üstü. 2K'da rahatça oynayabileceğiniz bir kart. Ben şahsen özelleştirme yapıp 5060 almak yerine özelleştirme yapmadan 9060XT almanızı öneririm.

Ben sadece 1 yıllık bir sistem düşünüyorum, o yüzden DDR4 benim işimi görecek gibi bu bütçede, bana DDR4 bir sistem önerisi yapabilir misin 5600X-4060'lı?

Yani düşününce saçma evet, peki RAM olarak hangisini öneriyorsunuz, SSD 1TB ve yüksek okuma yazma olarak hangisini seçmeliyim?

Yani düşününce saçma evet, peki RAM olarak hangisini öneriyorsunuz, SSD 1TB ve yüksek okuma yazma olarak hangisini seçmeliyim?
Anakartı B650M-R, RAM'i ise Kingston Beast yapıp alın. 43687 TL ediyor. SSD yükseltmeleri mantıklı değil. Daha sonra bir SSD alıp takarsınız 500 GB yeter bir süre. Ayrıca SSD alırken okuma yazma hızına bakmayın. Sizin hiçbir işinize yarayan bir şey değil o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…