technopapapa

Üyecik
40K civarı (maksimum 42K) HP Victus 16 S1 veya R1, Lenovo LOQ 15ARP9 arasında kaldım. RTX 4060 istiyorum. Normalde LOQ alacaktım ama 230W yollamayacaklar muhtemelen, o yüzden uğraşmak istemiyorum. Ne yapmalıyım, lütfen yardımcı olun.

Bence direkt HP alınmaz. R1, sorunun en az yaşandığı model. İleride çoğalır mı bilemeyiz.
@Hasan Merkit
Hocam valla bana da laptop önerisi lazım, kafayı yemek üzereyim. 10 saat falan araştırdım en az, artık dayanamıyorum.

Hocam valla bana da laptop önerisi lazım, kafayı yemek üzereyim. 10 saat falan araştırdım en az, artık dayanamıyorum.
Sakinliğinizi koruyun. Maalesef her marka ve modelde problem çıkabiliyor. Sizi anlayabiliyorum. Verebileceğim en iyi tavsiye, konu açarak forumdan öneri almanızdır. Bu yüzden mesajınızı yeni konuya çevirdim. 🙏 HP markasından uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

Ya nedir bu laptoplardaki kronik sorunlardan; milletin çektiği benim başıma mı gelmiyor? Dükkanın üç tane laptopu var: Acer Nitro 16, MSI Katana (bu ikisi yıl başında alındı), diğeri milattan kalma Toshiba. Çatır çatır kullanıyorum, ara sıra oyun oynuyorum, müşterilerin çocukları da kurcalıyor; daha sıkıntı yaşamadım. Acer Nitro 16'ya bak istersen. En son, hiçbiri aklına yatmazsa, yeni model ikinci el MacBook bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya nedir bu laptoplardaki kronik sorunlardan milletin çektiği benim başıma mı gelmiyor, dükkanda üç tane laptop var; Acer Nitro 16, MSI katana bu ikisi yıl başında alındı, diğeri milattan kalma toahiba. Çatır çatır kullanıyorum ara sıra oyun oynuyorum müşterilerin çocukları da kurcalıyor daha sıkıntı yaşamadım. Acer Nitro 16 ya bak istersen. En son hiçbiri aklına yatmazsa yeni model ikinci el MacBook bak.

Bence sizin başınıza gelmiyor. Herkes Cyborg'un berbat GPU'sunu ve berbat soğutmasını konuşuyor ve gömüyor (doğru ediyorlar). Nitro 16'da soğutma tarafında çok başarılı değil ama Cyborg'a göre iyi gene de.

Bence sizin başınıza gelmiyor. Herkes Cyborg'un berbat GPU'sunu ve berbat soğutmasını konuşuyor ve gömüyor (doğru ediyorlar). Nitro 16'da soğutma tarafında çok başarılı değil ama Cyborg'a göre iyi gene de.

Acer de fan sesi yüksek ama beni rahatsız etmiyor, cyborg alacaktım sonradan katana ucuz diye katana aldım işte.

Sakinliğinizi koruyun. Maalesef her marka ve modelde problem çıkabiliyor. Sizi anlayabiliyorum. Verebileceğim en iyi tavsiye, konu açarak forumdan öneri almanızdır. Bu yüzden mesajınızı yeni konuya çevirdim. 🙏 HP markasından uzak durmanızı tavsiye ediyorum.
Hocam, Lenovo LOQ RTX 4060 modelini 230W adaptörle yollayacak bir yer biliyor musunuz? Bir de HP Victus S0 ve R0 modellerinde hall sensör problemi var mış ancak S1 ve R1'de yokmuş. 230W'lik bulamazsam Victus almayı düşünüyorum çünkü ASUS falan aynı ekran kartlı ve işlemci modellerinde inanılmaz pahalı.

GameGaraj Slayer 5050 alsam mı diye düşünüyorum; eğer bu ikisine de olmaz derseniz bütçeyi artırmak zorunda kalacağım. Bir de GameGaraj'da hediye USB bellek var mış, kaç GB olduğunu biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Lenovo LOQ RTX 4060 modelini 230W adaptörle yollayacak bir yer biliyor musunuz?
Bilgim yok maalesef.

Bir de HP Victus S0 ve R0 modellerinde hall sensör problemi var mış ancak S1 ve R1'de yokmuş.
Var. Ancak daha az yaşanıyor.

GameGaraj Slayer 5050 alsam mı diye düşünüyorum; eğer bu ikisine de olmaz derseniz bütçeyi artırmak zorunda kalacağım. Bir de GameGaraj'da hediye USB bellek var mış, kaç GB olduğunu biliyor musunuz?
GameGaraj hakkında fikrim yok maalesef. 😕