Bütçe
40.000 TL
s1 icinde yasayan var. Bu videoda Recep Baltas'in yanindaki konuk arkadas s1 modelinde de yasadi ayni sorunu. r1'i gormedim ama.

O zaman tek care TUF. Attigim TUF iyi cihaz. Fakat Nitro 5'in yaninda sonuk kaliyor biraz. Ancak bu alinmayacagi anlamina gelmiyor. TUF'da iyi bir secim olur. Onemli bir hatirlatma yapayim: TUF'u alirsan limitle ugrasman gerekecek cunku 90 derecelere cikiyor sicakliklar. Ayrca bos bos YouTube'da takilsan bile isiniyor. Benim de arkadasimda TUF var. Kendisi isinmasi disinda memnun.

Attığım cihaz r1. TUF cihazi alacaksanız batarya ömründe biraz feragat edecekseniz. 7435hs iGPU'ya sahip değil.

Attığım cihaz r1. TUF cihazi alacaksanız batarya ömründe biraz feragat edecekseniz. 7435hs iGPU'ya sahip değil.
Farkindayim fakat Victuslarda risk var hala bana gore. Islemcisinde iGPU olmamasina ragmen benim iGPU islemcili Nitro 5'ime gore daha uzun kullanim sunuyor. Kendi deneyimime gore ya Nitro 5'i ya da TUF'u oneririm.

Islemci gucune ihtiyaç varsa victus alinabilir,s1r1 serilerinde sorun yok.Tuf 4060a iyi indirimler geliyor işlemci limitlenip kullanilabilir.Nitro 16 da iyidir fiyati biraz fazla ama nitro5im uçuk fan sesi yok en azindan.igpu olmasa da victus 14500hxten fazla pil suresi verir o islemciler.

Islemci gucune ihtiyaç varsa victus alinabilir,s1r1 serilerinde sorun yok.Tuf 4060a iyi indirimler geliyor işlemci limitlenip kullanilabilir.Nitro 16 da iyidir fiyati biraz fazla ama nitro5im uçuk fan sesi yok en azindan.igpu olmasa da victus 14500hxten fazla pil suresi verir o islemciler.
Geldi bizim video :(

S1 R1 ile ilgili kanıt yok boş video boş kanal.Servisin ısınma sorunu yaşanan cihazdaki sensörü sokmesini sorunlu cihaz olarak yorumlamış.Gamegaraj-erazer sponsuru kale almayın,komisyonu alır gider.
Kendim de abarttıkarını düşünüyorum, günün laptop önerilerine v15 koyup r1 önerilmemesi saçma. Clevo kasa erazer deputy öneriyordu. Bazı yorumları doğru bazısı yanlış. Demek istediğim çoğu insanın fikri bu video yüzünden fikir değişecek. Sponsorluk vesaire konusunda hiçbir fikrim yok, kimsenin hakkına giremem.

Kendim de abarttıkarını düşünüyorum, günün laptop önerilerine v15 koyup r1 önerilmemesi saçma. Clevo kasa erazer deputy öneriyordu. Bazı yorumları doğru bazısı yanlış. Demek istediğim çoğu insanın fikri bu video yüzünden fikir değişecek. Sponsorluk vesaire konusunda hiçbir fikrim yok, kimsenin hakkına giremem.
Erazer deputy berbat bir cihaz daha kötüsünü görmedim soğutma olarak,ve bu adamın listesinde ciktigindan beri.Yani nasıl guveneceksin ki gelecekteki incelemelerine.Continental almak icin lastikçiye gidip abi zartzurt diye marka var aynısı bunu al diyen adam gibi takılıyor,iki sponsor alan yamuluyor hemen.Senelerdir aynı şartlarda olsun diye stand kullanmayan adam gamegarajın altına stand koyuyor falan.

Hoca napıyon hoca hell sensörü sorunu ortadan mı kalktı?
s1 icinde yasayan var. Bu videoda Recep Baltas'in yanindaki konuk arkadas s1 modelinde de yasadi ayni sorunu. r1'i gormedim ama.

O zaman tek care TUF. Attigim TUF iyi cihaz. Fakat Nitro 5'in yaninda sonuk kaliyor biraz. Ancak bu alinmayacagi anlamina gelmiyor. TUF'da iyi bir secim olur. Onemli bir hatirlatma yapayim: TUF'u alirsan limitle ugrasman gerekecek cunku 90 derecelere cikiyor sicakliklar. Ayrca bos bos YouTube'da takilsan bile isiniyor. Benim de arkadasimda TUF var. Kendisi isinmasi disinda memnun.

Dizüstü sektöründe 2022'den beri bakmıyorum çok düzgün Victus en son iyiydi ama hall sensörün sorununu yeni gördüm. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. TUF önerecektim ama sıcaklık konusunda çok iyi bir seri değil.

Dizüstü sektöründe 2022'den beri bakmıyorum. Çok düzgün Victus en son iyiydi ama hall sensörünün sorununu yeni gördüm. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. TUF önerecektim ama sıcaklık konusunda çok iyi bir seri değil.
Rica ederim. TUF, sağlam bir termal macunla kendine gelebiliyor. Tabii hala yeterli değil. Üstüne bir de işlemciye Watt limiti koyulursa, kullanılabilir bir cihaza dönüşüyor.

Isınması biraz kötü oldu. Nitro 5 gibi uçak sesi kıvamında fan sesi çıkartıyor mu?

Rica ederim. TUF, sağlam bir termal macunla kendine gelebiliyor. Tabii hala yeterli değil. Üstüne bir de işlemciye Watt limiti koyulursa, kullanılabilir bir cihaza dönüşüyor.
Watt limiti koyarsam ne kaybederim?

Ve ne kazanırım?