Alper71

Uzman
Kimse normalde Casper marka önermiyor hocam. Ama Laptop konusunda daha iyi anlayan bir arkadaş tavsiye verirse daha iyi olur.

Ekteki ürün alınır mı? Bu fiyata daha iyileri mevcut mudur? Ömürlük alacağımdan SSD 1 TB önceliğim.

Linkteki Casper ve MSI alınmaz. Bütçeniz doğrultusunda bu tercih edilebilir:

Biraz daha iyisi var mıdır peki bütçe 40 bin TL'yi aşmayacak şekilde.

Bu nasıl peki Linux olması sıkıntı yaratır mı geri Windows 10 Pro yapılmaz mı?

Biraz daha iyisi var mıdır peki bütçe 40 bin TL'yi aşmayacak şekilde.

Bu nasıl peki Linux olması sıkıntı yaratır mı geri Windows 10 Pro yapılmaz mı?
Benim attığım Lenovo LOQ'un daha iyi olduğu kanısındayım. 1 TB SSD şartına çok takılmayın. Güncel çoğu modelde zaten ikincil bir boş SSD yuvası oluyor, sonradan yükseltme yapabiliyorsunuz.

Sorunuzu cevaplayacak olursam evet, Windows'a çevirebilirsiniz.

Benim attığım Lenovo LOQ'un daha iyi olduğu kanısındayım. 1 TB SSD şartına çok takılmayın. Güncel çoğu modelde zaten ikincil bir boş SSD yuvası oluyor, sonradan yükseltme yapabiliyorsunuz.

Sorunuzu cevaplayacak olursam evet, Windows'a çevirebilirsiniz.

Performans açısından mı daha iyi kanısındasınız? FPS performansı açısından videolardaki FPS karşılaştırmalarına baktığımda Acer neredeyse 2'ye katlıyor Lenovo'yu.

Performans açısından mı daha iyi kanısındasınız? FPS performansı açısından videolardaki FPS karşılaştırmalarına baktığımda Acer neredeyse 2'ye katlıyor Lenovo'yu.
Lenovo, malzeme kalitesi ve soğutma sistemi açısından daha başarılıdır diye düşünüyorum.