Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık
40.000 TL bütçeyle yeni bir telefon almak istiyorum. Şu an kafamda üç model var:
- Honor 400 Pro
- Xiaomi 15T Pro
- Poco F7 Pro
Bu üç cihazı arasında kararsız kaldım ama yalnızca bunlarla sınırlı değilim; eğer başka markalar/modeler önerirseniz onları da değerlendirmek isterim.
Telefonla ilgili önceliklerim şunlar:
- İşlemci gücü ve genel performans benim için çok önemli. Oyun, sosyal medya ve yoğun kullanımda akıcılık istiyorum.
- Kamera performansı da önemli: gündüz–gece çekimleri, video kalitesi, stabilizasyon gibi özelliklerin güçlü olmasını bekliyorum.
- Emülasyon spesifik bir ihtiyaç: Özellikle PC oyunlarını mobilde denemek için GameHub gibi uygulamaları kullanmayı planlıyorum. Bu uygulamalar sayesinde Android telefonda PC oyunlarını çalıştırmak artık mümkün hale gelmiş durumda. Bu yüzden telefonun hem işlemci hem grafik tarafında “emülasyon yükünü kaldırabilecek” kapasitede olması benim için artı olur.
- Yazılım stabilitesi, güncelleme desteği ve cihazın uzun vadede performansını koruması da önemli.
Özetle:
40.000 TL civarında bütçemle,
işlemcisi güçlü,
kamerası iyi,
emülasyon ve genel kullanımda takılma yapmayacak, uzun ömürlü bir telefon arıyorum.
Yorumlarınızı, artı-eksi yönleriyle birlikte paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.