Atilgan

Çalışkan
Merhaba,

Yeni açılacak bir sağlık işletmesi için;

Dell Vostro 3030 MT i5-12400 / 32 GB DDR5 / 1 TB SSD / 23.8″ FHD / GT 730 / Win 11 Pro (40.000 TL) teklifi sundular.

Masaüstü bilgisayarın kullanım amacı:
  • Standart ofis işleri (Office).
  • Muhasebe işleri.
  • Röntgen açılacak.
Beni düşündüren konu ise GT 730 gibi ekran kartına sahip bu sistemin bu meblağlarda olması normal mi?

Dell'in yerinde servis avantajı için bu meblağlara bu sistemi almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok uçuk fiyata çok berbat bileşenler. Muhtemel fiyat içine firma canlı desteği vb şeyler de dahil diye umuyorum ama onlar olsa bile gene fahiş fiyat. Yoksa zaten gerçek dışı fiyat.

Siz muhtemelen birden fazla alacaksanız galiba zaten? Böyle olunca fiyatın azalması lazım, artması değil. Eğer tek bir tane alacaksanız gene gereksiz fazla fiyat.

Bu bile 38.500 TL.

Örnek amaçlı paylaştım, ofis için böyle bir şey uygun değil zaten.
Siz en iyisi Sahibinden'e girip ofis bilgisayarları satan mağazalara bakın. Dell Optiplex, Lenovo ThinkCentre gibi ikinci el ama çok ve çok daha ucuza aynı performansta bilgisayarlar var. 10-15k arası cihazlar. Ve toplu satış olunca daha ucuz oluyor. Başka bir firmadan teklif almanızı tavsiye ediyorum ben.

Merhaba,

Yeni açılacak bir sağlık işletmesi için;

Dell Vostro 3030 mt i5-12400 / 32 GB DDR5 / 1 TB SSD / 23.8″ FHD / GT 730 / Windows 11 Pro (40.000 TL) teklifi sundular.

Masaüstü bilgisayarın kullanım amacı:
  • Standart ofis işleri (Office).
  • Muhasebe işleri.
  • Röntgen açılacak.
Beni düşündüren konu ise GT 730 gibi ekran kartına sahip bu sistemin bu meblağlarda olması normal mi?

Dell'in yerinde servis avantajı için bu meblağlara bu sistemi almaya değer mi?

Normal değil satan kişi de geçirmek istemis işlemci yeterli RAM yeterli M.2'de zamanla yeterli ama ekran kartı şu an aşırı kötü ve Windows 11 Pro için de burada alsaniz yeter 10 bin TL istemiş ona büyük ihtimalle https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-oem-lisans-key-satin-al/

Merhabalar,

Bu konumdaki dizüstü ile beraber verilmiş bir teklif ve beni de düşündüren tarafı fiyatına göre donanımlarının eksikliği.

Dell yerinde servis muhabbetine rağmen değermi diye farklı görüşler almak istiyorum.

Normal değil satan kişi de geçirmek istemis işlemci yeterli RAM yeterli M.2'de zamanla yeterli ama ekran kartı şu an aşırı kötü ve Windows 11 Pro için de burada alsaniz yeter 10 bin TL istemiş ona büyük ihtimalle https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-oem-lisans-key-satin-al/
İşletim sistemi içinde değil.

Merhaba,

Bu konumdaki dizüstü ile beraber verilmiş bir teklif ve beni de düşündüren tarafı fiyatına göre donanımlarının eksikliği.

Dell yerinde servis muhabbetine rağmen değer mi diye farklı görüşler almak istiyorum.

İşletim sistemi içinde değil.

O zaman başka bir servise başvurun bunlar geçirmeye çalışıyor çöp ekran kartını kullanan kalmadı.