Bütçe
55.000 TL

Atilgan

Çalışkan
Merhaba,

Yeni açılacak bir sağlık işletmesi için;

Dell Latitude 3550 i7-1355U / 32 GB DDR5 / 1 TB SSD / MX 570 / 15.6″ FHD - Freedos (55.000 TL) teklifi sundular.

Dizüstü bilgisayarların kullanım şekli:
  • 1 monitöre ve 1 televizyona aynı anda ekran yansıtmada kullanılacak (HDMI).
  • Yansıtma sırasında arka tarafta YouTube veyahut başka bir platformdan video/film açılacak.
  • Röntgen bakılacak.
Beni düşündüren konu ise MX 570 gibi ekran kartına sahip bu laptopun bu meblağlarda olması normal mi?

Dell'in yerinde servis avantajı için bu meblağlara bu laptopu almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolandırıcılık başka bir şey dememe gerek yok. O kadar para verip en düşük ayarlarda 30-40 FPS almak istemem oyunlarda (oyun oynamayacağınızı biliyorum ama gene de söylemek istedim). GPU'lu bir model hem daha çok ısınır hem şarjı hızlı biter hem de ağır olur. GPU'suz bir laptop tercih edin.

Tümleşik grafik birimi içindeki Radeon Graphics'ten daha iyi.

Laptop olmak zorunda maalesef. Aynı anda 2 ekrana da yansıtma yapacağı için 2 çıkışı bulunan aşağıdaki modeli bulmuştum.

Bu modeli neden uygun bulmadınız acaba?

Rezalet bir soğutmaya sahip cihaz. Plastik, sizin işinize göre de kaba duracak bir cihaz, taşıması da ayrı dert.

Farklılık olsun ben de başka bir cihaz önereyim, kararınızı verirsiniz.

Merhaba,

Yeni açılacak bir sağlık işletmesi için;

Dell Latitude 3550 i7-1355U / 32 GB DDR5 / 1 TB SSD / MX 570 / 15.6″ FHD - Freedos (55.000 TL) teklifi sundular.

Dizüstü bilgisayarların kullanım şekli:
  • 1 monitöre ve 1 televizyona aynı anda ekran yansıtmada kullanılacak (HDMI).
  • Yansıtma sırasında arka tarafta YouTube veyahut başka bir platformdan video/film açılacak.
  • Röntgen bakılacak.
Beni düşündüren konu ise MX 570 gibi ekran kartına sahip bu laptopun bu meblağlarda olması normal mi?

Dell'in yerinde servis avantajı için bu meblağlara bu laptopu almaya değer mi?
@talongod hocamın öneridiği laptopu al piyasada daha kalitelisi yok bizim bir tanıdıkta var ben önermiştim adam hala beni gördükçe teşekkür ediyor öyle bir laptop.