Bütçe
45.000 TL
@bariyilmaz8, Hocam şu sistemde anakartı B650M-R, soğutucuyu Peerless Assassin yapınca taksitler şu şekilde oluyor. Vade farkına bakmayın ona yapacak bir şey yok. Aylık ne kadar ödeyeceğinize bakın.
1773746662974.webp

9 aylık olursa ayda 6623 TL.

@bariyilmaz8, hocam şu sistemde anakartı B650M-R, soğutucuyu peerless Assassin yapınca taksitler şu şekilde oluyor. Vade farkına bakmayın ona yapacak bir şey yok. Aylık ne kadar ödeyeceğinize bakın.
Eki Görüntüle 233611

9 aylık olursa ayda 6623 TL.

Evet doğru. İşte ilanda 45 bin TL'lik şeyi keşke peşin fiyatına alabilsek diye diğer sitelere baktım. Hepsiburada'da ki linkte 9 taksitte oluyor ama fiyatı 55 mesela. Bu ikisinden birini almalıyım bence. RTX5060'ı falan boş verip.

Evet doğru. İşte ilanda 45 bin TL'lik şeyi keşke peşin fiyatına alabilsek diye diğer sitelere baktım. Hepsiburada'da ki linkte 9 taksitte oluyor ama fiyatı 55 mesela. Bu ikisinden birini almalıyım bence. RTX5060'ı falan boş verip.
Parça kalitesi olarak attığım daha iyi hocam. HP'daki 9 taksit aylık 6188 TL, attığım ise 6623 TL.

Parça kalitesi olarak attığım daha iyi hocam. HP'daki 9 taksit aylık 6188 TL, attığım ise 6623 TL.

Tamamdır teşekkürler. Eve geçtiğimde son kez bir hesap yapıp ona göre karar vereceğim, teşekkürler her şey için :)

@Lorien hocam RX 9060 XT sistemini satın aldım. Ekran olarak ne önerirsiniz? 5-6 bin TL'lik olursa çok iyi olur bildiğiniz var mıdır?

Son düzenleme: