40.000 TL'ye kadar telefon önerisi

Bütçe
40.000 TL
iPhone 13 kullanıyorum. 120Hz telefondan geçmeme rağmen kasma hissiyatı hiç yaşamadım. iPhone 13 güzel telefondur alınır. iPhone 15 ile fiyat farkı bence çok fazla var, o kadar bütçe yükseltip iPhone 15 almak gereksiz bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir de uzun sure kullanacağım için 15 daha mantıklı olmaz mı?

Biraz daha çıkın iPhone 15 alın derim. iPhone 13 ile iPhone 15 arasında fiyat farkına değecek farklar var. Çıkamam derseniz iPhone 13'te işinizi görecektir ancak 2. el veya yurt dışı bile olsa iPhone 15 serisine çıkın derim.

Bir de uzun sure kullanacağım için 15 daha mantıklı olmaz mı?
Temiz kullanırsan iPhone 13'ün minimum 10 yılı var. Şimdiki telefonlar eski telefonlar gibi değil. 4 yıl kullanıp çöp olacak şekilde üretilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Peki sizce 13 Pro mu yoksa düz 15 mi?

Temiz kullanırsan iPhone 13'ün minimum 10 yılı var. Şimdiki telefonlar eski telefonlar gibi değil; 4 yıl kullanıp çöp olacak şekilde üretilmiyor.

Yani 10 yıl boyunca yazılım desteği vb alır mı?

Bence 13 Pro. Pro modeller düz modellere göre tabii ki daha iyi.

Su anlık 13 Pro'ya da düz 15 gibi duruyor 15'in Type-C olması cok mutlu etti beni 1 0 önde gibi şu an gözümde.

iPhone 13 Pro'nun 120 Hz promotion ekran artısı dışında iPhone 15'e karşı pek bir avantajı yok.

Peki 15'in 13 Pro'ya göre ne avantajı var biliyor musunuz?

iPhone 13 Pro'nun 120 Hz ProMotion ekran artısı dışında iPhone 15'e karşı pek bir avantajı yok.
120Hz dışında bir avantajı yok ben size sıralayayım hocam avantajlarını siz bir daha düşünün.

• Gece modunda portre çekimi.
  • Çelik kasa.
  • ProRes video çekebilme.
  • ProRaw fotoğraf çekebilme.
  • Lidar.
  • Makro çekimi.
  • Telefoto kamera.
  • 120Hz ekran.

İsterseniz daha çok sıralayabilirim sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…