- Makaleler
- 43
Peki 15'in 13 Pro'ya göre ne avantajı var biliyor musunuz?
iPhone 13 Pro'ya göre daha yeni nesil bir işlemciye sahip, neredeyse %20-%25 performans farkından bahsediyoruz, her konuda. Bunun dışında 48 MP kameraya sahip ki bu kamera 4 pikseli 1 piksele sıkıştırarak 2 kata kadar optik Zoom yapabiliyor, iPhone 13 Pro ise en fazla 3 kata kadar optik Zoom yapabiliyor, bir de bunu yapmak için 3. bir kameraya ihtiyaç duyuyor. iPhone 15'te Dynamic İsland var, bu da daha efektif bir çentik kullanımına yarıyor. iPhone 15 iPhone 13 Pro'ya göre 33 gram daha hafif, ayrıca bir tık daha küçük.
@Emre Human
Siz çelik kasa ile devam, parmak izinizi silmeye devam edersiniz artık. ProRes ve ProRaw kayıt ise profesyonel bir fotoğrafçı, videocu değilseniz işinize yaramayacak şeyler, ki bu özellikleri bu cümleleri kurarken öğrendiğinize eminim. Lidar sensör neredeyse hiçbir işe yaramıyor, yani bunu bir savunma aracı olarak kullanmanıza çok güldüm açıkçası. Makro çekim de aynı şekilde pek çok kişinin işine yaramayan bir şey ki konu sahibinin de işine yaramayacağına eminim. iPhone 15 telefoto kamera olmadan 2 kata kadar optik Zoom yapabilirken iPhone 13 Pro 3. bir kameraya sahip olmasına rağmen en fazla 3 kata kadar optik Zoom yapabiliyor, bunu da argüman olarak sunmanıza çok güldüm. 120 Hz ekranı ben dedim ya zaten