Bütçe
40.000 TL
Peki sence 13 ile 15 arasındaki ozellikler fiyat farkına değer mi?

Bir de 60Hz kasıyor gibi geliyor diyen çok fazla iPhone kullanan arkadaşım var sizce de öyle mi almışken Pro'ya da daha iyi modellere mi bakılmalı.
iPhone 13 kullanıyorum. 120Hz telefondan geçmeme rağmen kasma hissiyatı hiç yaşamadım. iPhone 13 güzel telefondur alınır. iPhone 15 ile fiyat farkı bence çok fazla var, o kadar bütçe yükseltip iPhone 15 almak gereksiz bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 13 kullanıyorum. Kasma hissiyatı hiç yaşamadım. 120Hz telefondan geçmeme rağmen. iPhone 13 güzel telefondur alınır. iPhone 15 ile fiyat farkı bence çok fazla var o kadar bütçe yükseltip iPhone 15 almak gereksiz bence.

Bir de uzun sure kullanacağım için 15 daha mantıklı olmaz mı?

Biraz daha çıkın iPhone 15 alın derim. iPhone 13 ile iPhone 15 arasında fiyat farkına değecek farklar var. Çıkamam derseniz iPhone 13'te işinizi görecektir ancak 2. el veya yurt dışı bile olsa iPhone 15 serisine çıkın derim.

Biraz daha çıkın iPhone 15 alın derim. iPhone 13 ile iPhone 15 arasında fiyat farkına değecek farklar var. Çıkamam derseniz iPhone 13'te işinizi görecektir ancak 2. el veya yurt dışı bile olsa iPhone 15 serisine çıkın derim.

Peki sizce 13 Pro mu yoksa düz 15 mi?

Temiz kullanırsan iPhone 13'ün minimum 10 yılı var. Şimdiki telefonlar eski telefonlar gibi değil; 4 yıl kullanıp çöp olacak şekilde üretilmiyor.

Yani 10 yıl boyunca yazılım desteği vb alır mı?

iPhone 13 Pro'nun 120 Hz ProMotion ekran artısı dışında iPhone 15'e karşı pek bir avantajı yok.
120Hz dışında bir avantajı yok😂 ben size sıralayayım hocam avantajlarını siz bir daha düşünün.

• Gece modunda portre çekimi.
  • Çelik kasa.
  • ProRes video çekebilme.
  • ProRaw fotoğraf çekebilme.
  • Lidar.
  • Makro çekimi.
  • Telefoto kamera.
  • 120Hz ekran.

İsterseniz daha çok sıralayabilirim sorun yok :)