40.000 TL'ye kadar telefon önerisi

Bütçe
40.000 TL

Reis vallahi helal olsun da 2. el e girmek istemiyorum sıfırda bir hayli pahalı ne yapacağımı bilemedim gerçekten de

Evet olur ama 0'ı 75000 TL. O fiyata iPhone 16 Plus var. İkinci el de siz istemediğiniz için(mantıklı olarak) gerek yok. 15 yeterli.

Ya da artık Ankara'da güvenilir bir 2. el bir mağazadan gidip de mi alsam bilemedim arkadaş bayağı bir argüman sundu.

Bence 0 alın ya. Yani ben şu ana kadar hep 2. el savundum ama vereceğiniz para az uz para değil. Önceki insanların kullandığı cihazları almaya değmez. Ha 10-15k paranız olsaydı o zaman ikinci el önerirdim.

iPhone 15 alırsanız paranıza değer; uzun bir süre de kullanırsınız, kamerası da iyidir, bataryası da iyidir, Dynamic İsland'ı da iyidir. Madem 40.000TL bütçeniz var, biraz daha çıkın iPhone 15 alın. Sıfırı 52.299TL.

2. el alırsanız daha uyguna getirirsiniz elbette. Temiz bulursanız alın derim.

Babam ile konuştum sanırım 15 cidden de daha mantıklı önce bir ikinci el satan tanıdıklara soracağım yoksa da direkt gidip alacağım. Son olarak 2. el iPhone'da batarya dışında dikkat etmem gereken ne var? Biliyor musunuz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek fiyatı kadar dolu donanımla gelmiyorlar, S24 8/256 yapıştır 5 sene gider.

İleride yazılım düşünüyorum bu yüzden MacBook alacağım iPhone daha uyumlu olduğu için bu sistemde de yararlanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…