vada

Uzman
Biraz araştırdım, Mitsubishi electric ve Daikin bu işte en iyiler gibi ama fiyatları uçuk.
Daha F/P olarak ne bulunabilir? Bakır borulu olanlar öneriliyor alüminyuma nazaran. Çinli firmaları çok öneren var ne kadar güvenilir bilmiyorum. Yerliler de vasat gibi, işin içinden çıkamadım.

40.000 TL'den biraz yukarı çıkabilirsen Midea Xtreme Save 18000.

Hem ısıtma hem de soğutma için kullanacaksan Bosch 3000i serisi ama sadece soğutma için kullanacaksan Kaira DTXR50E alabilirsin. Düşünürsen Kaira'nın normal fiyatı 36 küsür civarında. Bekle, birkaç güne düşer geri o fiyata.

Evet midea ve gree'yi çok duydum. Sadece soğutma için düşünüyorum. Kairayı ilk kez duydum bakacağım.
Midea markası uzun vadede ne kadar guvenilir bilginiz var mı?

TCL öneririm. GREE tarafından üretiliyor. Adana sarıçam sıcağında 18liği 30 metrekarelik odayı çok rahat soğutuyor.

Samsung windfree öneririm. Bütçeni biraz aşıyor ama, evde 2 tane var benim sorunsuz. Windfree olduğu içinde, ön kısmı kapatıp hasta olmayı da engelliyor. Tek kusura var, dış ünite bir tık sesli çalışabiliyor bazen o kadar. Bazı modellerinde Wi-Fi özelliği de mevcut, klimayı telefondan kontrol edebiliyorsunuz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-06 140834.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-06 140834.webp
    681,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung windfree öneririm. Bütçeni biraz aşıyor ama, evde 2 tane var benim sorunsuz. Windfree olduğu içinde, ön kısmı kapatıp hasta olmayı da engelliyor. Tek kusura var, dış ünite bir tık sesli çalışabiliyor bazen o kadar. Bazı modellerinde Wi-Fi özelliği de mevcut, klimayı telefondan kontrol edebiliyorsunuz.

Windfree premium 18000BTU 44700e geliyor eğitim indirimi sayesinde. Kafamı karıştırdı açıkçası. Midealara kıyasla nasıldır bilmiyorum.

Asla önermem. Windfree Adana'da kullanılabilecek bir özellik değil. Bu parayı vermenin hiçbir anlamı yok. Kapağı kapatıp windfree'ye geçtiği zaman en düşük hızda hava verdiği için içerdeki sirkülasyonu sağlayamıyor. Evin 24 saat gölgede kalacak da o şekilde işe yarar yani windfree.

Buralara çıkıyorsan Midea Xtreme Save al.

Windfree premium 18000BTU 44700e geliyor eğitim indirimi sayesinde. Kafamı karıştırdı açıkçası. Midealara kıyasla nasıldır bilmiyorum.

Windfree direkt soğutma özelliği değil ki zaten. İdeal sıcaklığa ulaştığında oda, windfree moduna alıyorsunuz serin şekilde oturuyorsunuz. Özellikle klimadan çarpılan, geceleri üşüyen, hasta olanlar için ekstra güzel bir donanım. Ben geceleri windfree modunda uyuyorum, kapatmıyorum gayet Refresh oluyor oda.

2 adet kullanıyorum evimde, bakım bile yaptırmadım henüz taş gibiler. Tavsiye ederim.

Midea markasını kullanmadım hiç, o yüzden yorum yapamıyorum. Kullanmadığım ve bilmediğim ürünler hakkında yorum yapmak, pek tarzım değil.

Son düzenleme: