40.000 TL'ye klima tavsiyesi

Bütçe
40.000 TL

LordHrothgar

Çalışkan
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Klima almayı düşünüyorum, salona takacağım ve oda 25-30 metrekare. Ben 18000 BTU daha iyi olur diye düşünüyorum ama internetten hesapladığımda 12000 BTU öneriyor, dolayısıyla ne kadar doğru bilemedim. Konu hakkında bilgili olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Tabii ki 18000 BTU alin hocam 30m^2 odaya 12000'lik almak saçma olur, ha yetmez mi tabii ki yeter yetmesine de 10 dakikada soguyacak oda 30 dakikada sogur.

Hocam selamlar. Bende aynı arayıştayım ve bunu buldum idefix.com. Bu nasıldır? Pek anlamam ama Wind Free ve Wi-Fi gibi özellikleri varmış o yüzden dikkatimi çekti. Benimde evim 30 m2 salon mutfak birleşik.
Benim attığım ürün daha iyi hocam. Samsung teknik serviste çalışırken pek hoşuma gitmemişti açıkçası klimaları.

Daha iyi olma sebebi ne? LG'nin iç ünitesi bakırmış. İyi gibi görünüyor ama işin uzmanı olmadığımdan iyice öğrenmeye çalışıyorum.

Eca'nında öyle. Genel parça detayına girersek iş uzar. En basitinden Eca'nın servisi çok daha yaygın ve parçaları LG'ye göre daha ucuz. Bir miktar daha sessiz. İşin teknik detayları başka. Birbirlerinden çok bir farkları yok fakat LG seçmek için bir sebep yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt